Akciós lakás Óbudán, 223,2 millió forintért

Akciós lakás Óbudán, 223,2 millió forintért

A III. kerületi Lajos és Nagyszombat utca sarkánál, közel a Dunához eladó egy tágas, 188 nm-es otthon. A hirdetésre többek között az “akciós” jelző miatt kattintottunk. Hiába, így működik az ember. Lássuk, mit kínálnak a tulajdonosok!

Az akciós részletek

 

“Fantasztikus 4 szobás 156 nm-es 3 fürdőszobás nagyteraszos panorámás lakás eladó Óbuda frekventált részén! Igaz álomlakás – álom lokációval! Rendkívül napfényes, csodálatos budai hegyeket mutató lélegzetelállító panorámával, a Mátyás templomtól egészen a Hármashatárhegyig. A Sunpalace lakópark nem véletlenül népszerű, nem csak az elhelyezkedése, hanem a szolgáltatásai miatt is. Az épületben uszoda és fitneszterem, üzletek, a Pastrami étterem is megtalálható, valamint teremgarázs és portaszolgálat is van.”

De nézzük az akciós lakást!

“Két lakásból lett kialakítva, úgy, hogy igény szerint bármikor visszaalakítható (két helyrajzi számon van), így egy családnak akár igazán hosszú távon is megoldás lehet! Az összevonás után egy 4 szobás, nagy amerikai konyhás nappali és 3 háló, 3 fürdőszoba és egy vendég wc-s, rengeteg gardróbbal rendelkező lakás jött létre.
Hatalmas terek mellett rengeteg napfény jellemzi, mivel déli és nyugati irányba néznek a teraszablakok, a terasz felé szinte nincs is fal, csak üvegfelületek. A terasz körbeveszi az ingatlant, összesen 64 nm, egy része fedett.

A nappali-étkező-konyha együtt közel 40nm, a többi szoba is a szokásosnál nagyobb méretű (17, 13 és 28). A lakás nagyon szép állapotú, minőségi anyagokkal kivitelezett, gépesített, beépített bútorokkal. Fűtése házközponti, egyedi méréssel, a lakás méretéhez képest kis rezsiköltséggel. Légkondicionált. Egy teremgarázs hely külön megvásárolható igény szerint, ennek ára 8MFt. Az eladók egy tárolót béreltek a lakáshoz, ennek a bérleti joga valószínűleg átvehető. A tömegközlekedés éjjel-nappali kiváló, de akár gyalogosan is elérhetők a következő népszerű helyek, látványosságok, üzletek: Margitsziget, Flórián, Kolozsy téri üzletközpont, Óbudai Egyetem, Zsigmond király Egyetem, Vapiano, Wasabi stb. Az ingatlan egyeztetés után megtekinthető.”

További képek és alaprajz az akciós lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?