Ahol elfelejt minden rosszat, ahogy kilép az erkélyre!

Ahol elfelejt minden rosszat, ahogy kilép az erkélyre!

Ha Szentendre a szerelemvárosa, de nem talált még olyan ingatlant, amely megfelelt volna az igényeinek, nézze meg ezt! 260 négyzetméteres, tele van üveggel, így a fény táncolni tud minden helyiségében. A környéken csupa luxusingatlan van, így maximum csak akkor lesz ideges, ha dugóba ül, de amint hazaér, kisimulnak az idegei, hiszen az örökpanoráma magnéziumként fog hatni az idegrendszerére.Ha megtekinti, biztosak vagyunk benne, hogy beleszeret! 

Eladó házat ajánlok azoknak akik szeretik a napsütést, mivel a ház teljes déli homlokzatára épített hatalmas üvegportálokon keresztül napfürdőzhetnek és közben a festői szépségű Szentendre város teljes látképében és a duna kanyarulataiban gyönyörködhetnek . Szentendre Rózsadombján a Pismányon luxus lakó övezetben, aszfaltos , csendes mellék utcában, csatornázott , teljes közművekkel ellátott, 1030 m2-es

elvehetetlen, örök panorámával rendelkező saroktelken, egy önálló minden igenyt kielégítő családi ház, amely több generáció együttélésére vagy akár saját otthon és iroda vagy rendelő, üzlet kialakítására is alkalmas.

A ház kb 260m2 amely 1 nappali+ 4 hálószobával és négy fürdőszobával, háztartási helyiséggel, tároló és gardrób helyiségékkel rendelkezik

A ház teljes körű felújításon esett át,

– teljesen új elektromos hálózat és gépészet

– 15cm grafitos hőszigetelés

– három rétegű üvegezéssel, hat kamrás műanyag kívül antracit színű nyilászárók

– elektromos redőny előkészítés

– napelem előkészítés

– kapu telefon, elektromos kapu

– új tető szerkezet, bramac cserép fedés, nap elem kiállás

– Bosch hőszivattyú a fűtést a padlófűtéssel és a hűtést fancoilon keresztül biztosítja , kedvező

– H tarifás kedvező díjszabású villanyóra

– üveg korlát

Kérésre küldjük a műszaki le írást amely tartalmazza választható burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók általunk vállalt árát.[…]”

További házak keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.