A hét meglepetése: Domaszék! Tucatnyi fotó egy közel sem tucat házról.

A hét meglepetése: Domaszék! Tucatnyi fotó egy közel sem tucat házról.

220 nm-nyi hagyományőrző elegancia várja azt a szerencsést, akinek akad 55 millió forintja, hogy megszerezze a megye jelenlegi szépség díjas családi házát. 12 fotó egy nem éppen tucat ingatlanról!

Az ország egyik legmodernebb fürdőjétől, a mórahalmi fürdőtől 4 km-re, Szegedtől pedig 15 km távolságra található az alábbi eladó ingatlan.

do

do1

do5

do2

do3

A 3 éve teljesen újjáépített tanya minden szempontból megfelel a mai kor igényeinek, sőt, a környezete és kialakítása még túl is tesz rajta, hiszen az itt lakók igazi paradicsomban pihenhetik ki a mindennapi fáradalmakat.

A tanya teljes területe – kazánházzal és raktárral együtt – 220 m2. A tetőtérben további 100 m2 beépíthető, így még tovább bővíthető a lakótér. A ház központi részét képezi az amerikai konyhás kivitelű nappali, ahol egy kandallóajtós cserépkályha nyújtja a nem mindennapi hangulatos meleget.

do6

do8

A kb. 4000 m2-es bekerített kert gyönyörűen parkosított, a terület gondozott, tele fákkal, virágokkal. A karbantartást egy automata öntözőrendszer könnyíti, emellett 2 db fúrt kút is található a telken. Kialakításra került egy 40 m2-es külső pavilon, amely nyári konyhaként kiválóan hasznosítható, és melynek egyik ékköve a kemence, illetve az 5×3 m-es medence. Külön épületben még egy szauna is rendelkezésre áll.

do4

Igény esetén az ingatlan teljes felszereléssel és bútorzattal együtt is megvásárolható!  Álom otthon. Nagyon kéne. De nagyon!

További információk és képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!