A hét kedvence: 51 nm-nyi hófehér modernizmus és egy fekete, mázas kályha

A hét kedvence: 51 nm-nyi hófehér modernizmus és egy fekete, mázas kályha

A XII. kerületi Krisztinavárosban bukkantunk az alábbi szépségre. Bútorozatlan, felújított lakás, amely egyik fotóján egy meglepő régiség és kincs bukkant fel. Szerelem lakás, romantikusoknak!

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületének egyik legfontosabb csomópontjában, a Déli pályaudvar közvetlen közelében található az ingatlan, melyet több villamos- és buszjárat illetve az M2 metróvonal is érint. Ezekkel perceken belül elérhető a MOM Park és a Mammut bevásárlóközpont, valamint a Széna téri piac. A Széll Kálmán tér közelsége tovább könnyíti, hogy tömegközlekedéssel Buda bármely részére, illetve a pesti belvárosba gyorsan eljussunk. A közeli Vérmező és a Gesztenyéskert zöldje számos kikapcsolódási lehetőséget kínál gyermek és felnőtt részére egyaránt. Ugyanakkor nem kell messzire utaznunk akkor sem, ha erdős területen tervezzük a kikapcsolódást, hiszen a Kis-Svábhegy sétaútra van, a 21-es busszal vagy néhány perces autóúttal pedig a Normafára is hamar eljutunk. A közelben minden olyan szolgáltatást (ABC-ket, pékséget, postát, gyógyszertárat, bankot, gyorséttermet) megtalálunk, amire a mindennapokban szükség lehet.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1920-ban épült téglaépítésű sátortetős, földszint + 3 emeletes saját belső kerttel rendelkező társasház jól karbantartott, a közös képviselet nagy gondot fordít a ház megújítására. A közelmúltban a fővezetékeket illetve a gépészetet teljesen felújították. A házban kb. 50 lakás található.
01
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 51 nm + 5,5 nm galériás, 1+1 szobás + hallos, FELÚJÍTOTT lakás a társasház 2. emeletén található, ahová könnyű sétával jutunk fel. Ebben a magasságban szép VÁROSI PANORÁMA tárul elénk, kilátással a BUDAI VÁRNEGYEDRE.
A felújítás során minden vezetéket és gépészetet kicseréltek, gránit mosogatóval ellátott pezsgő színű konyhabútort építettek be, felújították az antik ablakokat, felcsiszoltatták az eredeti jó állapotú parkettát és minőségi anyagokkal burkolták a lakást.
Igazi KURIÓZUMNAK számít a nappali és a konyha közötti gyönyörű cserépkályha, mely ugyan már elektromos árammal, de ma is működik. Mindazonáltal a teljes lakás fűtéséről új gáz cirkó kazán gondoskodik.
A nagy belmagasságú polgári lakás nappalijában kényelmes méretű galéria is kialakításra került.
A frekventált helyszínnek köszönhetően befektetésnek is kitűnő választás!
Az ingatlan TEHERMENTES, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.
Amennyiben nagyobb lakás megvásárlása a cél, a szomszéd lakás is megvásárolható (lásd a mellékelt alaprajz). Ennek feltételeiről kérje tájékoztatásunkat.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 51 nm+5,5 nm galéria
Belmagasság: 3,8 m
01a
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásban teljes műszaki (víz-, csatorna-, áram vezeték, cirkó és új radiátorok) felújítás történt. A melegről és a meleg vízellátásról új gáz cirkó kazán gondoskodik. Beépített spotlámpák és mennyezeti lámpák támogatják a természetes fényviszonyokat.
KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 10.000 Ft/hó, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétszállítás díját, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a ház biztosítását.
A fűtés díja a leghidegebb téli hónapokban 15-20 ezer Ft.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Emellett a közelben ingyenes parkolási lehetőség is van.
Irányár: 37,5 MFt
02
03
03a
04
04a
További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!