A hét ingatlana: sashegyi ház, természetesen pazar kilátással, 195millióért!

A hét ingatlana: sashegyi ház, természetesen pazar kilátással, 195millióért!

A passzívház nem csak vonzó, modern, letisztult, de környezettudatos kialakítást is kapott. Ki ne akarna itt élni? Esetleg ön? Hát mi kifogásolni való akadhat egy ilyen 187 nm-es ingatlanban…?

Az ingatlan adatai

  • Ár: 195.000.000 Ft
  • Ház típusa: Ikerház
  • Alapterület: 187 nm
  • Telekterület: 550 nm
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

Leírás

Páratlan panoráma – Passzív technológia – Loft hangulat

A XI.- XII. kerület határán, a SASHEGY tájvédelmi körzet közelében eladó egy 550 nm-es telken álló, 270 nm-es, 3 szintes, NAPPALI +3 szobás PANORÁMÁS, PASSZÍV, IKERHÁZ 195 MILLIÓ Ft-os áron.

Az EGYEDÜLÁLLÓ adottságú ingatlan rendkívül NÍVÓS környéken, egy csendes, nyugalmas zsákutca elején található. Gyönyörű, madárcsicsergős hátsó kertje az utcáról nem látható, ideális helyszíne a nyugodt pihenésnek és a társasági életnek egyaránt. A bejárat az előkerten keresztül, néhány lépcsőn közelíthető meg.

A különleges építészeti megoldásokkal rendelkező ház jellemzői : a passzív technológia, a hatalmas OSZTATLAN TEREK, óriási ablakfelületek és modern, LETISZTULT DESIGN, mint a luxus megtestesítői. Itt lakni egyfajta különleges életstílust is jelent.

Az ingatlan 187 nm lakóterülettel, 90 nm pinceszinttel, 25 nm terasszal és két (10 +2 nm) emeleti erkéllyel rendelkezik.
[…]
Az ingatlan műszakilag a legkorszerűbb PASSZÍV TECHNOLÓGIÁVAL rendelkezik, mely biztosítja a maximális komfortot és a minimális energiaköltséget. A DAIKIN levegő hőszivattyús fűtés fal és padlófűtésen keresztül adja le teljesítményét 35 fokos vizet használva, mely gazdaságos, környezetbarát és hosszú élettartamú üzemelést biztosít, valamint kedvező épület-energetikai tanúsítványt tesz lehetővé, amely jelentősen növeli az ingatlan értékét is.

ÖSSZKÖLTSÉG: 24500 Ft

Ez a 24500 Ft a ház teljes villany és fűtésköltségét jelenti általányban.
Ezt az alacsony értéket segíti a déli oldalon árnyékolóként is funkcionáló 6 nm csöves NAPKOLLEKTOR, mely még télen is képes egy napsütötte 0 fokban elégséges melegvizet előállítani. A ház melegvíz tartálya 300 L-es.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mind autóval, mind pedig a 8-as busszal könnyedén megközelíthető, illetve a belváros is csak percekre van. A ház igazi unikum a piacon, várhatóan nem sokáig marad eladósorban. Kiemelkedő ár/érték aránnyal 195 MILLIÓ FT

00
01a
01b
02
03
04
04a
04b
04c
05
06
További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!