A hét ingatlana: egy 325 milliós, II. kerületi lakás, elképesztő nappalival!

A hét ingatlana: egy 325 milliós, II. kerületi lakás, elképesztő nappalival!

Ilyen hatalmas alapterületen persze mi mást várhatnánk, mint luxust és eleganciát. A 220 nm-es eladó lakás hirdetése azonban így is tudott kellemes meglepetést okozni. A felvételek alapján gyerekekkel itt élő külföldiek után új tulajdonosra vár a hely. Vajon ki csap le egy ilyen ajánlatra…?

“Eladásra kínálunk a II. kerületben, Törökvész egy csendes, átmenő forgalomtól mentes utcácskájában egy 2007-ben átadott, három lakásos társasházban lévő, legfelső emeleti, minden igényt kielégítő, belső két szintes családi otthont. A teljes lakóterület 183 m2, (plusz bruttó cca. 20 m2 padlásterek, melyek remekül lettek hasznosítva, mint gyerek játszó birodalom, illetve gardrób) ezekhez kapcsolódik összesen két nagyméretű terasz ( 34 és 34 m2), valamint egy 2,5 m2-es erkély.
A lakást a legmagasabb szintű tudatos, átgondolt belső térkialakítás jellemzi. Egy alsó és egy felső szinten lévő nappali, 4 hálószoba, dolgozó szoba, külön wc, 3 fürdőszoba, gardrób szoba, háztartási helyiség+kamrából áll az otthon. […]”

00a

00b

01

02

03

04

05

További részletek, számos extra és persze fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!