9 megfizethető garzon 35 nm alatt a Hegyvidéken!

9 megfizethető garzon 35 nm alatt a Hegyvidéken!

Szereti a kis lakásokat? Fészket keres, nem egy hodályt? Számít az ár és első ingatlannak olcsóbb lehetőségre van kerete? Összeszedtünk 9 kis lakást, amire talán futja. Ráadásul nem mindegyik sötét!

Mivel Budapest egyik legdrágább kerületéről van szó, így a lehetőségek korlátozottak. Szerencsére azonban a Déli és a Széll Kálmán tér vonzáskörzetében, valamint magasabban, zöldövezeti részen is akadnak olyan eladó lakások, amelyekből sok minden kihozható. A legolcsóbbtól a drágább garzonok felé haladunk.

1. A villa jellegű: 21 m2, 7.400.000 Ft, Budapest, XII. kerület, Németvölgy Városrész, Somorjai utca

Zöldövezeti ingatlan eladó, BAH csomópontnál kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken. A villa jellegű társasház saját kertje kiváló lehetőségeket kínál.

gar

2. A zöld: 20 m2, 11.500.000 Ft, Budapest, XII. kerület, Németvölgy Városrész

ELADÓ egy közepes állapotú, udvari nézetű 20 m2-es minigarzon MOM Park, és Testnevelési Egyetem közelében. Szoba és konyha egy légtérben 15 m2-en, fürdő 5 m2-en. Mostani állapotában 11.500.000 Ft irányáron elvihető, de ha nem szeretne a felújítással foglalkozni, a jelenlegi tulajdonos +2.000.000 Ft-ért felújítja Ön helyett. Ez esetben az irányár 13.500.000 Ft. A felújításról látványterveket láthat a képgalériában, illetve referencia fotókat is csatoltunk. Közvetlen a ház előtt park, és játszótér van.

gar1

3. A világos: 24 m2, 15.800.000 Ft, Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. Városrész, Táltos utca

A MOM park környékén eladó egy tulajdoni lapon 24 nm-es + 4 nm-es galériás, K-i, világos, FELÚJÍTOTT, tehermentes lakás. Az épület felújított, a lépcsőház jó állapotú. Fűtése új parapetes konvektorral. Közös költség 7 300 Ft.

gar8

4. A szexi: 22 m2, 14.900.000 Ft, Budapest, XII. kerület, Németvölgy Városrész, Kiss János altábornagy utca

Eladó a Kiss János utca közepén, egy szépen és ötletesen kialakított garzonlakás.Felszerelt étkezős konyhával, kádas fürdővel, gardróbbal, és kényelmesen használható galériaággyal. A lakás déli fekvésének köszönhetően napos.Közlekedés, infrastruktúra kiváló.A lakáshoz tartozik még egy nagyméretű tároló ami vele szemben van.

gar2

5. A nagy potenciált rejtő: 33 m2, 16.000.000 Ft, Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. Városrész

Néhány évvel ezelőtt felújított, alapterülete a belmagasságot kihasználva egy állógalériával lett megnövelve, alatta praktikus beépített szekrényekkel. Rendezett ház földszintjén helyezkedik el. Ablakai a ház csendes udvarára néznek. A fürdőszobában épített zuhanyfülke van, a WC-vel egy helyiségben. A rezsi nagyon kedvező. A fűtés gázkonvektorral megoldott. A lakás befektetési célra is remek vétel, könnyen bérbe adható. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a tömegközlekedés is könnyen elérhető.

gar3

6. A modern: 29 m2, 16.350.000 Ft, Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. Városrész

Megvételre kínálunk Önnek a 12.kerületben a Hajnóczy utcában egy 29 m2-es (valójában 30 m2) fiatalosan felújított, földszinti, udvarra néző, csendes garzonlakást. A ház kívül, belül átlagos állapotú. A lakáshoz tartozik pince is. A lakás azonnal költözhető. Színvonalas kialakítások, használható terek és jó minőség ha pár szóban jellemezhető az ingatlan.

A lakás teljes körűen felújított.
Fűtés: Elektromos konvektor
Közös költség: 6.300.ft./ víz,szemétdíj, közös területek világítása/
Nyílászárók: műanyag
Belmagasság: 3.40 m
A villany és a gázfogyasztás mérőórás

gar4

7. A hegyi27 m2, 16.900.000 Ft, Budapest, XII. kerület

A XII. kerületben, Széchenyi-hegy, Melinda úton, csendes zöldövezetben garzon lakás eladó.
A bauhaus jellegű, különleges társasház a hegyoldalba épült, az utcáról a 3. emeletre lépünk be, és a lépcsőházban lefelé haladva jutunk a kert szintjére, ahová a lakás is néz. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a kertre, a környező kertekre, parkokra és a távolban Budapest csodás látképe tárul elénk. A lakás jó állapotú, folyamatosan karban tartott, egy szobás, erkélyes, fürdővel, az előszobában kicsi gardróbbal. A közelben van a 21, 21/A, 212 buszok megállója, üzletek, iskola, posta, stb. 5-10 perc sétányira találhatók.

gar5

8. A hófehér: 28 m2, 16.500.000 Ft, Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. Városrész, Krisztina körút

KORSZERŰEN és igényesen FELÚJÍTOTT, CIRKÓ fűtéses, ÚJ NYÍLÁSZÁRÓVAL ellátott, egy szobás, ERKÉLYES gyöngyszem a Széll Kálmán tér szomszédságában, a Krisztina körút és Csaba utca kereszteződésénél. Kitűnő minőségű nyílászáróinak köszönhetően nagyon csendes. Mivel 2. emeleti és nincs elé építve, napfényben úszó lakás, zöld fákra kilátással.

gar6

9. A park közeli: 31 m2, 17.900.000 Ft, Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. Városrész, Maros utca

XII., Városmajor mellett eladó egy felújított, galériás, költséghatékony, azonnal költözhető egyszobás lakás. Az ingatlan fekvése nagyon jó, néhány lépésre a Városmajor üdítő zöldje, ugyanakkor a szolgáltatások, BKV-kapcsolat szintén szinte karnyújtásnyira. Az épület kulturált budai polgári társasház, ennek megfelelő lakóközösséggel. A 31 nm-es, galériázott kis lakás felújított, konvektoros fűtéssel rendelkezik. Egyedülállóknak, fiatal párok számára első lakásnak jó választás lehet, de befektetésnek is alkalmas, jól kiadható.

gar7