8 nm-es lakás a XIII. kerületben. Diákoknak állítólag elég…

8 nm-es lakás a XIII. kerületben. Diákoknak állítólag elég…

Nos, bár a képek alapján tulajdonképpen minden megtalálható az angyalföldi minigarzonban, ami az élethez kell, azért elgondolkodtunk, mennyi időt bírnánk egy ekkora helyen. Aztán felrémlettek a régi koleszos idők. És máris vonzóbbnak tűnt az ajánlat.

Emlékeznek még erre a 8 nm-es párizsi álomlakásra? Most egy hasonló méretű ingatlant 5,9 millió forintért bárki megvehet a Lehel utcában.

“Az eladó, teljes körűen felújított, tehermentes, 3. emeleti minigarzon a 14-es villamos megállójától pár lépésre helyezkedik el. A felújítás egyébként magába foglalta az új fürdőszoba, konyharész kialakítását, valamint a vezetékek, nyílászárók cseréjét.
A teljes berendezés a vételár részét képezi, így egy tisztasági festés után máris költözhet, illetve kiadhatja az új tulajdonos. A lakás csendes mellékutcára néz és az ajtó előtt nincs eljárás.”

min1

min2

Nos, mi azért alakítanánk az apróságon. A belmagasság miatt a mozgástér és a tárolási lehetőségek elég korlátozottak. Viszont a fentről lenyitható bútorok, első sorban egy ágy, valamint tároló érdekes eleme lehetne ennek az apróságnak. Nincs rossz lakás, csak lusta lakberendező!

A mosógépet érdemes lenne elrejteni a mosogató alá (ennyivel érdemes lenne megemelni a pult magasságát), a jelenlegi asztal és szék helyett pedig egymásba csúsztatható, mobil elemeket kéne használni, akár falra hajtható verzióban.

Az ágyat pedig érdemes lenne 90 fokkal elforgatni, így a konyha fele nézne. De ezek csak ötletek. A kreativitásnak csak a pénztárca és a képzelet szabhat határt!

További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!