58,5 millióért Dukai Regina szomszédja lehet!

58,5 millióért Dukai Regina szomszédja lehet!

A fővárosi Zebra Lakóparkban (XVI. kerület) 4 lakásos házában minimál stílusú penthous luxuslakást kínálnak eladásra. A hirdetési szövegben celebek jelenlétére utaló mondat is fellelhető, bár konkrétumot nem ígér a tulajdonos. A szemfüles internetezők azonban segítenek a rejtély felgöngyölítésében!

Az ingatlanbazar.hu oldalán talált, 120 nm alapterületű lakás ára jelenleg 58,5 millió forint. Ezért “ 2x 17,15 nm és 2x 18,7 nm 4 erkélyes, + 35 nm-es saját tulajdonú tetőterasz, 42 nm-es amerikai konyha+nappalis, +3,5 szobás, 2 fürdőszobás,(sarok kádas+zuhanyzós) dupla komfortos, lakberendező által, egyedi megoldásokkal tervezett és kivitelezett luxus lakást” kapunk.

pent

pent1

A hirdetés azonban továbbmegy: “A celebek által igen kedvelt lakóparkot osztatlan közös kert, szeparált zárt játszó tér és csodálatos park övezi. A biztonságról kamera rendszer is gondoskodik.”pent2

pent3

A kíváncsiság persze nagy úr, így a világhálót hívtuk segítségül, hátha kiderül, mégis kik flangálnak a közelben cekkerrel. A gyakorikérdések.hu oldalán talált, alábbi értekezés alapján az új tulajok akár Dukai Reginával is összefuthatnak! Márpedig 58,5 millióért ez az élmény szinte aprópénz… Még ha a fiatal szépség mostanában nem feltétlen egyedülálló.
pent4

pent5

pent6

További képek és információk a luxus lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán tekinthetől meg!