520 millió forintért is van lakás Budaörsön…?

520 millió forintért is van lakás Budaörsön…?

Pest megye jelenleg legdrágább, eladó lakásának nem tudtunk ellenállni. A hirdetési szöveg alapján végül persze nagyon úgy fest, mintha a teljes komplexum kerülne ennyibe Budaörsön. De hát akkor ugye miért a lakások között szerepel a hirdetés? Egy biztos, maga az ingatlan ragyogó!

 

A Budaörsön kínált ingatlanról

“Budaörs főútján 2 emeletes társasházi lakás eladó. A társasház földszintjén üzlethelyiség, az 1 emeletén 2 lakás, egy 73 m2-es, illetve egy 93 m2-es lakás, és a tetőtéren pedig egy 149 m2-es lakás található, nyitott lépcsőházzal. Jelen állapotában befejezetlen, ezért lehetővé teszi az új tulajdonos/ok elképzeléseinek megvalósítását, így igény esetén a lakások egybe nyithatóak, illetve belső 2 szintessé alakíthatóak. Az 540 m2-es telken kialakításra került egy 10 férőhelyes belső privát parkoló egy kis közös kertrésszel együtt. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Budaörsön innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?