399 millióért eladó a Puky kastély

399 millióért eladó a Puky kastély

Tudta, hogy Gyömrő a Romantika Fővárosa? És hogy áll itt egy Puky névre keresztelt kastély? Ráadásul eladó sorban van az ingatlan! Sok-sok meglepő információ egy 399 milliós kastély kapcsán!

Az eladó Puky kastélyról

 

Gyömrőn a Romantika Fővárosában kínálunk egy egyedi befektetési lehetőséget, melyet a méltán híres Puky Kastély rejt magában. A központól csak pár perc sétányira eladó egy 21.000 nm-en elhelyezkedő terület, melyen egykor szociális otthon üzemeltetett. Ezt megelőzően egy kastély épült rá, melyet Puky Kastély néven ismerhetünk.

Hasznos alapterület alaprajz szerint 643 nm. 21 db szoba, hall, közlekedök és a kiszolgáló helyiségek tartoznak bele. Össz telek méret 21.185 nm. Ebből 9758 nm Vt-1-es besorolásba, 11.427 nm pedig Ksz-1-es besorolásba tartozik. Erre a telekrészre Egészségügyi célú, sportolási, kereskedelmi szállásférőhelyek és ezekkel összefüggő szolgáltatási, vendéglátási létesítmények valamint az ezeket a funkciókat kiegészítő funkciójú épületek, építmények helyezhetők el. A Puky kastély területétől 800 méterre helyezkedik el a központ, ahol szinte minden megtalálható, ami a hétközanpi élethez és szórakozáshoz elengedhetetlen. Iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi szakrendelő, hivatali ügyintézés, Tó fürdő, horgásztó… […]”

További részletek és fotók a Puky kastélyról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?