120 milliós finomság: kilátás a luxus fürdőszobából a Balatonra

120 milliós finomság: kilátás a luxus fürdőszobából a Balatonra

176 nm-es, új építésű ikerház fél keresi-várja szerető tulajdonosát. Ha ön digitális nomád, vagy a Hévízi kistérség ideális a munkavégzéséhez, na és persze akad 120 milliója, íme a környék legvonzóbb, modern otthona!

01

Az ingatlan adatai

  • Ár: 120.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 176 nm
  • Telekterület: 915 nm
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újépítésű
  • Fűtés típusa: Nincs fűtés
  • Emeletek száma: 2

Leírás

Gyönyörű PANORÁMÁS, kétszintes, 176 nm-es, új építésű ikerház fél, teljes berendezésével együtt eladó! Medence és jakuzzi igény esetén megoldható. Az ingatlan alsó részén egy garázs, előtér, fürdő toalettel, tusolóval és egy hatalmas nappali-konyha-étkező található ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk a Balatonra. A ház második szintjén egy hatalmas fürdőszoba (szauna kialakításának lehetőségével) és 2 (igény szerint 3) hálószobával található. A fűtés pellet kazánnal megoldott míg az alsó szinten padlófűtéssel. Egy gyönyörű fatüzelésű kandalló is ékesíti a nappalit ahonnan közvetlenül egy nagyméretű gondozott kertbe érhetünk.
02
Az ingatlan berendezései, burkolatai a legfelsőbb kategóriából lettek kiválasztva: ajtói egyedi készítésű falc nélküli MDF ajtók, a fürdőben lévő dobogó teak fa, míg parkettája az emeleten toldás nélküli wenge. Előszoba bútora, beépített szekrényei, komódjai, étkezője, tv állványa, nappali bútorai mind mind dió fából készültek míg lépcsői tömör cseresznyéből. Burkolóanyagai Villeroy and Boch gyármányúak, csaptelepei a Hansa cég termékei. Az ingatlanban található háztartási gépek túlnyomó többsége Miele gyártmányú. A konyhában borhűtő is rendelkezésre áll az egyik legmagasabb minősítést kapó hűtő mellett. A kertben található egy udvari fából készített kocsibeálló is. Amennyiben szeretné élőben is megtekinteni, kérem keressen e-mailen vagy telefonon!
02a
02b
03
04a
04
04c
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!