A hét ingatlana: versenyzongora a hálóban!

A hét ingatlana: versenyzongora a hálóban!

“Az ország nem csak Budapest” rovat bemutatja: A polgári életérzés jegyeit hordozza magán az ingatlanbazar.hu oldalán talált, 153 nm-es, 4 szobás lakás. A mosonmagyaróvári ingatlant nyilván érdemes korszerűsíteni, de a csodálatos versenyzongora látványától tulajdonképpen már most is elolvadtunk. Sok-sok fotó!

De hol is áll az a versenyzongora…?

 

“KÜLÖNLEGES HANGULATÚ ÉS MÉRETŰ POLGÁRI LAKÁS ELADÓ!
Mosonmagyaróváron, a mosoni városrész központjában, a piac közelében, eladó egy 153 nm hasznos alapterületű, 4 hatalmas szobával rendelkező, 1. emeleti műemlék jellegű társasházi téglalakás. Amennyiben érdekli önt ez a nem mindennapi paraméterekkel rendelkező – akár egy versenyzongora tárolására, használatára is alkalmas – lakás, akkor kérem keressen  akár hétvégén is.

 

 

A kelet-nyugati fekvésű fő utcára néző lakás helyiségei:előszoba, konyha,fürdőszoba, külön wc, éléskamra, közlekedő és 4 nagy alapterületű szoba. A lakás ún. körbejárhatós jellegű.A nyílászárók fa alapanyagúak, a műemlék jellegnek megfelelően. A burkolatok a szobákban eredeti hagyományos parketta, a többi helyiségben műanyag padló. Az ingatlan fűtése saját gázkazánnal történik, radiátoros hőleadással,de alternatívaként egy cserépkályha is rendelkezésre áll, mely a szobát és a közlekedő folyosót is fűti egyben.Különös atmoszférát teremtenek a hatalmas kétszárnyas, belső elválasztó ajtók, valamint a zeneszobából nyíló, tetőkre néző hangulatos terasz.

A nagy alapterületű lakás további előnye, hogy közvetlen a bejáratnál egy kisebb lakrész leválasztható konyhával,fürdővel,szobával, így két generáció számára is lehetőséget jelenthet az ingatlan. Természetesen-mint a fotókon is látható-a lakás a mai kor igényeinek megfelelően felújításra szorul. A lakáshoz tartozik továbbá egy 1234 nm nagyságú osztatlan közös területen található 16 nm-es garázs, valamint egy saját tároló-helyiség és a kazánház.”

 

A házról és a környékről

“8 lakásos társasház, melyből 1 ingatlan irodaként funkcionál. Egy zárható kapun keresztül közelíthető meg, bejárás csak az ott lakók részére lehetséges.A társasház különlegessége a több, mint 1000 nm nagyságú kertrész, melyet a lakók használati megosztás szerint birtokolnak.Itt találhatók még garázsok és egyéb melléképületek.A közös kert egy másik kis utcából közelíthető meg gépkocsival. 1-2 perces sétára minden infrastrukturális létesítmény megtalálható, mint piac, élelmiszerüzlet, bank,orvos, gyógyszertár, posta stb.”

 

Tipp mindenkinek, versenyzongora ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?