Venne amerikai konyhás-nappalis + 1 szobás lakást 63 millióért? Mi elgondolkodtunk rajta…

Venne amerikai konyhás-nappalis + 1 szobás lakást 63 millióért? Mi elgondolkodtunk rajta…

Rendben, tény, hogy ilyen összegért a többség tényleg “több mindent” akar. De azért a Pauler utca erős tényező. Emellett a fotók is vonzóak. Kérdés, ki fizet ki ennyi pénzt egy szingliknek, esetleg pároknak ideális otthonért? Igaz, a hirdető a “dinamikus életet élő egyetemistákkal” is számol…

Az ingatlan adatai

  • Ár: 63.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 68 nm
  • Emelet: 5. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

00a

Leírás

PEZSGŐ BUDAI ELHELYEZKEDÉS, KARAKTERES STÍLUS!
Ez a lakás erős karakterrel bír, mely azonnal érezhető, amint belépünk. Egyedi stílusát a fa elemek különböző formáinak ötvözete adja. Ez az a lakás, melyet a tulajdonos két kezével épített magának, így minden részlet gondosan kidolgozott, semmi sem elnagyolt. Belépve egy keskeny közlekedőt látunk, rögtön jobbra pedig a több, mint 30 négyzetméteres konyha-étkező-nappali fogad bennünket. Tetőtéri kialakítását rendkívül jól kiaknázták, így a hasznos területet a maximumra növelték. Déli fekvésének köszönhetően barátságos, tökéletesen napfényes, csillogóan világos. Innen szép panoráma nyílik a Gellért hegy és a Budai hegyek felé, a hálószoba pedig egy csendes, zöld belső udvarra, a Budai Vár felé néz.

A kényelmes pakolást két tároló is biztosítja: egy 2 nm-es és 8 nm-es, így új tulajdonosa plusz 10 nm helyet kap ajándékba. A lakás a folyamatos karbantartásnak köszönhetően szép állapotban van, az ablakokat 1,5 éve cserélték. Klíma található a nappaliban és a hálóban is. A bútorok nagy része beépített, mely a vételár részét képezi, tehát szinte minimális plusz ráfordítást igényel a költözés. […] Tökéletes választás fiatal párok vagy dinamikus életet élő egyetemisták számára!

01
02
02a
03
04
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!