Valódi erdei rönkház és alpesi hangulat Csillebércen? Miért ne? 

Valódi erdei rönkház és alpesi hangulat Csillebércen? Miért ne? 

Egy 109 millió forintért kínált szépség mindezt a sok jót ígéri. És még ennél is többet! Az izgalmas és hangulatos rönkház Csillebércen számunkra egyértelműen a hét ingatlana. És az ön számára?

 

 A Csillebércen kínált rönkház részletei

 

“XII. kerület Széchenyi-hegy – Csillebérc részén eladó ez az egyedi 5 hálószobás, erdei családi ház. Az ingatlan Budapest egyik legmagasabb pontján, a városhoz közel eső egyik legérintetlenebb, természetes erdős közegben helyezkedik el. 

Az ingatlannak páratlanul jó elosztása van, jelenleg 4 hálószobás, de eredetileg 5 hálószobásra tervezett. Ennyi hálószoba gyakran ennél sokkal nagyobb méretű ingatlanokban sincs. Az ingatlan különlegessége, hogy valódi fa rönkház, igazi alpesi hangulatot biztosítva, az erdő közepén, mégis a belvároshoz közel. 

Az épület egy 220 m2-es telken helyezkedik el, domboldalon. A házhoz tartozik egy erkély és 2 terasz is. A sík telekterületeket ezek foglalják magukban. A ház 3 éve épült, tehát a rönkház jellege mellett teljesen újszerű, modern, 21. századi technológiával épült, rönkház szakértő által ellenőrzött és kifogástalan . A ház alatt egy pince rész kapott helyet, ahol jelenleg egy tároló és külön mosókonyha található. A bejárathoz egy falépcsőn keresztül visz fel az út. Az lépcső tetején egy kiskert fogadja az embert. Az házba belépve egy amerikai konyhás nappali található a szoba másik felében fa tüzelésű kandalló biztosítja a meleget. Alsó részen található még egy nagyméretű fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel és finn szaunával. Az eredeti tervek alapján ez a „Master bedroom”, azaz szülői hálószoba, közvetlen saját fürdőkapcsolattal. Jelenleg ez a szoba nem lett leválasztva, így a nappali részét képezi. Az emeleten négy szoba kapott helyet, itt is található egy WC-s, kádas 2. fürdőszoba. Ha valakinek nincs szüksége ennyi szobára, akkor az emeleten könnyedén, nagyobb rombolás nélkül összenyithatóak a szobák. 

Az ingatlanhoz tartozik egy autó beálló is a ház előtt, az utcaszinten, de még további 1-2 autónak van parkolási lehetőség az utcában. A ház egy erdei, természetes, keskeny földúton közelíthető meg. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Csillerbércen innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?