Úgy látszik, a belső kétszintes lakás az év slágere. Jöjjön egy 79,9 milliós verzió!

Úgy látszik, a belső kétszintes lakás az év slágere. Jöjjön egy 79,9 milliós verzió!

Budapest, VI. kerületben megvételre kínálnak egy 107 nm-es lakást. Mára meg sem lepődünk az ilyen árakon. Ahogy az is természetessé válik, milyen magas minőségű otthonok találhatóak a piacon…

Az ingatlan adatai

  • Ár: 79.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 107 nm
  • Emelet: tetőtér
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

“A rossz hírem az, hogy csak egy ilyen lakás van. A jó hírem pedig az, hogy ha ezt a hirdetést elolvasta, akkor még van esélye, hogy az Öné legyen! Ha időben szól…” ér véget az ingatlanhirdetés. A magabiztos tulaj és/vagy ingatlanos az alábbi, részletes leírással és 15 fotóval kényezteti az érdeklődőket:

“Ez a 107 nm-es, belső kétszintes ingatlan egy gyönyörűen felújított polgári épület legfelső emeletén helyezkedik el. Elvehetetlen térérzettel, kilátással, napfénnyel, magaslati levegővel.

Tégláig lebontott, majd onnan újraépített teljes műszaki és esztétikai felújításon átesett ingatlan alsó szintjén, nappali és 3 különnyíló hálószoba található, két mellékhelyiség, fürdőszoba és teljesen új méretre készült beépített és gépesített konyha. A helyiségek mindegyike természetes fénnyel és szellőzéssel ellátott, ugyanis az összes helyiség ablakos. Eddig sem hétköznapi a kialakítás, de a nappaliból megközelíthető az igazi bónusz! Egy felső szint, mely meghitt kuckó lehet bárkinek. Külön mellékhelyiséggel és fürdővel, mély beépített gardróbszekrényekkel rendelkezik, így más bútor felesleges a szinten. A tetőszintben lévő 5 nm-es terasz pedig a reggeli kávé elfogyasztására ugyanúgy tökéletesen megnyugtató hangulatot ad, mint a lenyugvó nap látványa egy fárasztó nap után.
Az egész ingatlan kellemes hangulatú, berendezett. Ide tényleg csak a bőröndjét kell hoznia.”

00
00a
01
02
02a
03
04
04a
További képek az eladó otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!