Szomorú látványok #1 – Klauzál utcai eladó bérház

Szomorú látványok #1 – Klauzál utcai eladó bérház

Szebb időket is megélhetett a 723 nm-es telken álló 7 szintes, üresen álló ház. Nézzék meg a lépcsőház csempéit, a kő korlátok kidolgozottságát. Ilyen lenne az öregedés…?

“A VII. ker. műemléki környezetében, a belváros szívében, a Klauzál utcában, VK-VII/3. építési övezetben eladó egy 723 m2-es telken álló 7 szintes, üresen álló ház. A telek jelenleg 100%-os beépítettségű, a felépítmény összesen megközelítőleg 3500 m2 területű; pince, földszint, I-IV. em., padlás részekből áll. Az épület 1893-ban épült, évtizedekig fürdőházként működött, melynek köszönhetően különleges belső terek kerültek kialakításra. A környék az utóbbi években jelentős fejlődésen ment keresztül, több szálloda, ill. szórakozóhely is létesült az ingatlan szomszédságában – beruházóknak, fejlesztőknek kifejezetten ajánlott.”

Szomorú látványt nyújtanak az alábbi képsorok. Kifosztottság, elhanyagoltság. Az egykori lépcsőkorlátok szőrén-szálán eltűntek. Hogy ki veszi meg az épületet, egyelőre nem tudni. Hogy valaha visszaköltözik-e belé a hétköznapi élet, vagy hotel lesz belőle, szintén rejtély. Mi kicsit szomorkodunk. És drukkolunk az épületnek! 517 millióért akár Ön is megmentheti…

kl

kl1

kl2

kl3

kl4

kl5

kl6

 

További képek és információk az Ingatlanbazár.hu oldalán!