Sasadi félmilliárd, avagy egy elegáns ház képei

Sasadi félmilliárd, avagy egy elegáns ház képei

Sasadi luxus 193 négyzetméteren. Visszafogott színek, barátságos hangulat, átlátható, nyitott terek. Egy ház, ahogy mi szeretjük. Már csak az a 499,9 millió forint hiányzik…

XI. kerület egyik legkedveltebb részén Sasadon, ÚJSZERŰ LUXUS családi ház ELADÓ! Tulajdonosai saját részre építtették 2018-ban ezt a minden igényt kielégítő 3 szintes sasadi otthont. A tervezés során az élhetőt ötvözték a magas minőséggel, a letisztult színekkel, berendezésekkel.

 

A sasadi szépségről, részletesen

A sasadi otthon külső Falazata Porotherm Klíma téglából épült, ami a sima (N+F) téglához képest önmagában egy plusz 10 cm-es szigetelésnek felel meg. Austrotherm grafit 12cm, teljes pinceszigetelés! A hálószobák belső falazata hanggátló téglából készült. Antracit színű korcolt lemeztető, hély és födémszigeteléssel. Napelem előkészítés! Spanyol és német lapok, melegburkolata, Provance Ypsos tölgy svédpadló. Grohe rendszerek mindenhol.

Külső és belső üvegfelületek, edzett dupla 10 mm-es üvegezés. Intelligens házvezérlés, telefonos app-al működő, programozott fűtés és hűtésrendszer, padlófűtés, automata, motoros szeleprendszerrel, ugyanezen app vezérli a garázsnyitást is. Nyílászárói Németh-fa (Bősárkány) szakaszolt borovifenyő, három rétegű, melegperemes, felgőzölt lágyfém üvegezéssel. A sasadi hát fűtése a legmodernebb gázkazán, 140l tartállyal. Hűtéséről klíma berendezés gondoskodik minden helyiségben, központilag vezérelve. Részben ősfás, kertészet által épített és folyamatosan gondozott, teljesen sík telek! Medence előkészítés! Két garázs, két beálló Külső ház- és kertvilágítás Automata öntözőrendszer.

További részletek és fotók a sasadi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

 

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?