Rusztikus álom Szentendrén, egyedi asztalos munkával gazdagítva!

Rusztikus álom Szentendrén, egyedi asztalos munkával gazdagítva!

Frissen felújított, szigetelt és nem mellesleg csodaszép családi ház keresi új, szerető tulajdonosát! A 174 nm-es otthon igazi családi fészknek tűnik! Ráadásul a nyugalom mellett a főváros is könnyedén elérhető! 15 fotó az egyik legkellemesebb pest megyei házról!

“Szentendre frekventált részén, HÉV KÖZELÉBEN, CSENDES UTCÁBAN, FELÚJÍTOTT, EGYEDI STÍLUSÚ, 174 nm-es, nappali+4 szobás családi ház, 456 nm-es telken eladó. Az épületet 2019-ben felújították, amikor 15 cm-es dryvit szigetelést is kapott. Fűtése pellett kazánnal, radiátor hő-leadókkal megoldott, a helyiségek inverteres klímával felszereltek.

A földszinten nappali-konyha-étkező (külön bejáratú szoba, konyha, veranda, fürdő, mosdó), az emeleten 3 háló, gardrób, fürdőszoba, mosdó, közlekedő került kialakításra. A falakat körbe a konyha kivételével gyönyörű, fehér deszka burkolja, mely összetéveszthetetlen bájt és meleg, otthonos érzést ad. Az aljzat hajópadló és mázazott padlástégla keveréke. Kézzel készült, egyedi, fa profilú beépített konyhabútor került beépítésre, a stílushoz passzoló elektromos berendezésekkel. Az emeletre vezető lépcső szintén egyedi asztalosmunka, a konyhabútorral összhangban. […]”

00a

01

02

02a

03

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!