Rózsadombi gyöngyszem gyöngyszem a Villa Roses-ban

Rózsadombi gyöngyszem gyöngyszem a Villa Roses-ban

Budapest Rózsadombján, a Villa Roses épületében található ez a varázslatos kis lakás, amit nagyvonalú terek, szellős elrendezés, és természetes megvilágítás jellemez. Mintha nem is 10 percnyire lennénk a belvárostól, ahová a tekintet ellát, minden zöld: ősfás kertek, dimbes dombos lankák. Az épületet mostanra teljesen modernizálták, így ideális választás lehet azoknak, akik exkluzív otthont keresnek a város szívében, de nem akarnak lemondani a természet közelségéről sem.

 

“Eladó Rózsadomb szívében elhelyezkedő Villa Roses prémium villaépületében egy 57 m² nappali + 1 hálószobás, 2 fedett teraszos (9,54 m², 6,41 m²) 1. emeleti lakás.

 

Garázs és tároló vásárolható az ingatlanhoz.

 

Az épületről…

 

A Villa Roses egy minden igényt kielégítő luxus villa apartmanház, mely a kiemelt Rózsadomb negyed csendes utcájában, egy 1096 m2-es kerítéssel körülvett telken áll, ahol az épület körül rendezett, örökzöld növényekkel, ősparkkal övezett kert található.

Az épület 1994-ben épült, a környék építészeti hangulatát leginkább a századfordulón emelt eklektikus villák és lakóépületek határozzák meg.

A 2023-as felújítás során emeletenként több lakást megszüntettünk. A Villa Roses jelenleg a földszinten egy nagy kertkapcsolatos lakásból, az első emeleten két lakásból, a második emeleten egy nagy lakásból, valamint a harmadik emeleten egy nagy lakásból és egy tetőtérből áll. Elrendezését tekintve a nagy apartmanok 3 hálószobásak és 3-5 teraszosak. Az apartmanokat nagyvonalú terek, szellős elrendezés, természetes megvilágítás jellemzik.

A villában öt prémium apartman található, mindegyikhez kiterjedt kültéri terület tartozik. Az épület alagsorában 7 db parkolóhely található, elektromos töltéshez szükséges előkészítéssel. Ezen kívül minden lakáshoz egy tároló helyiség, közös kerékpártároló, valamint a gépészeti és elektromos helyiségek találhatók itt. A pinceszintről lift vezet a felsőbb szintekre. Fűtési és hűtési igény fedezésére lakásonkénti hőszivattyús rendszer létesült.

 

A környékről…

 

Zöldövezet központi elhelyezkedéssel

Leparkolván a Levél utca 4. szám előtt, mintha nem is 10 percnyire lennénk a belvárostól. Ahová a tekintet ellát zöldben vagyunk: ősfás kertek, dimbes dombos lankák. Autóval gyakorlatilag perceken belül eljuthatunk a mindennapi élethez szükséges helyszínekre, a Mamut Bevásárló központ 5 percre van az épülettől. Az ingatlan tömegközlekedéssel is egyszerűen és gyorsan megközelíthető, erre járnak a 91, 191, 291 jelű buszok, melyekkel mind Buda, mind pedig a Pesti oldal főbb csomópontjai rövid időn belül elérhetőek.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás gyermekes családok számára, vagy a zöldebb külvárosi környezetre vágyóknak. A közvetlen közelben magániskolák, éttermek, üzletek, teniszpályák, parkok és túraútvonalak állnak rendelkezésre.[…]”

 

További ehhez hasonló luxusházak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.