Nagybetűs polgári otthon a Naphegy lábánál, borostyánnal benőtt terasszal!

Nagybetűs polgári otthon a Naphegy lábánál, borostyánnal benőtt terasszal!

“Krisztina térnél, századfordulón épült, szép állapotú, Zsolnay csempékkel díszített épületben található 155 nm-es , 4 szobás, nagy terasszal rendelkező, polgári otthon eladó.” A sóhajtás után már csak kattintani marad erőnk. Csodás képek egy csodás, borostyánnal borított ingatlanból!

A borostyánnal befuttatott szépség – részletek

 

[…]Ez az igazán egyedi, különleges lakás tágas terekkel rendelkezik, egyaránt néz az utcára és a ház hatalmas zöld kertjére.”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 139 990 000 Ft
  • Méret: 155 m2
  • Szobák száma: 4
  • Építés éve: 1900
  • Belmagasság: 373 cm
  • Emelet: félemelet

00

01

02a

02

04

05

06

07

További képek, alaprajz és részletek a borostyánnal befuttatott szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

A polgári otthonok varázsa

 

Borostyánnal befuttatott falak ide vagy oda, a nagypolgári életérzést még mindig nagyon sokan szeretjük. És persze vadásszuk is az ingatlanokat kínáló oldalakon. A magasabb árkategóriájú lakások lassan megújulnak, de itt-ott még megtalálható egy-egy nagyobb könyvtár, egy termetes dolgozószoba, a bőr dohányzó sarok. A nagy belmagasságú, sokszor 80-90 nm-es lakások kapcsán talán csak a fűtés lehet elgondolkodtató. Aki járt, élt már ilyen ingatlanban, tudja, hogy a telek nem egyszerűek itt. Igaz, a legnagyobb kánikulában sem olvadunk meg a hűvös “termekben”.

 

Tipp mindenkinek, borostyánnal benőtt erkély ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?