Makoveczből mindig van a piacon? 169 nm most 169 millióért!

Makoveczből mindig van a piacon? 169 nm most 169 millióért!

Az 2001-ben, Makovecz Imréről elnevezett építészeti stílusban épült (Makovecz Iroda által tervezett) budakalászi családi ház 2 melettel és 6 szobával várja új tulajdonosát. Jöjjön egy újabb organikus épület a Duna partján!

“A városból éppen csak kilépve, a Római part folytatásaként, barátságos üdülőövezetben, forgalomtól elzárt, zsákutcás részen található az eladó ház. A Duna nyugalmas csordogálása a kert előtt már csak hab a tortán. A kikötői engedély beszerzése igény szerint megoldható, így a dunai panoráma mértéke nagyban növelhető.

ma3

A csodálatos belső terek gondosan megválogatott kézművesek munkáját dicsérik. A nappaliban kirakott mozaik a négy évszakot és a 12 csillagjegyet ábrázolja. A belső famunkák erdélyi mesterek több mint 1 éves munkásságának eredménye. Ebben az épületben minden alkalommal fel fog fedezni valamilyen új részletet. A nyílászárók ólomüveg berakásaiban, az egyedi fa parkettában, a különleges cserépkályhában, vagy az egyedi kovácsoltvas karnisokban – kiegészítőkben.

ma9

A ház padló és radiátoros fűtéssel is rendelkezik, mely körönként kapcsolható, igény szerint digitális elektromos fűtés kialakítható, melyekre a tervek és árajánlatok megvannak. A ház kulcsrakész, beköltözhető, teljes körű felújítás történt az elmúlt 8 hónapban.”

További részletek az eladó, 1078 nm-es telken található, Makovecz ihlette házról az alábbi linken keresztül érhetők el.

ma

ma1

ma2

ma4

ma5

ma8

ma91

ma92

ma93