Le az előítéletekkel! Jöjjön egy elegáns, józsefvárosi csoda a Horváth Mihály térnél!

Le az előítéletekkel! Jöjjön egy elegáns, józsefvárosi csoda a Horváth Mihály térnél!

60 nm és 41,5 millió front. Mi az? Nyilván a most következő, VIII. kerületi ingatlan. Sok-sok fehér, na meg némi finom aranybarna szín, egyenesen a “nyóckerből”.

Az ingatlan adatai

  • Ár: 41.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 60 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

TÖKÉLETES LEHETŐSÉG CSALÁDOKNAK ÉS BEFEKTETŐKNEK (AIRBNB) EGYARÁNT!
Horváth Mihály tér mellett, frekventált helyen elhelyezkedő 5 szintes LIFT-es, jó állapotú rendezett és karbantartott, jó közösséggel rendelkező társasházban eladó egy IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT 1. emeleti, kitűnő elosztású, 60 nm-es, 3 szobás, sarokkádas fürdőszobás, GÁZCIRKÓ fűtéses, REDŐNYÖZÖTT, udvarra tekintő, nagyon CSENDES, D-i tájolású, NAPFÉNYES, GALÉRIÁZHATÓ „nagypolgári” lakás. Minden helyisége ablakkal rendelkezik ezért nagyon VILÁGOS! A közös költség csak 16.000,-Ft így az egyedi közműórákkal rendelkező lakás REZSIJE nagyon ALACSONY.
02
A pár éve gyönyörűen felújított lakásban ki lett cserélve a teljes villany és vízhálózat, új és stílusos minőségi burkolatokat kapott valamint a hangulatos parketta is és a jól szigetelő ablakok is felújításra (csiszolás, lakkozás, festés stb..) kerültek. A társasház részlegesen felújított, anyagilag rendezett! Az ingatlan vételárát képezi a konyhabútor! Megegyezés szerint akár kiadásra felszerelve, gépesítve, bútorozva is megvásárolható!
JELENLEG AZ INGATLAN KIADÁSRA KERÜLT, ÍGY MEGTEKINTENI 2019. JANUÁRTÓL LEHETSÉGES ÉS 2019. MÁRCIUSÁBAN KÖLTÖZHETŐ!
Az ingatlan KITŰNŐ elhelyezkedésének köszönhetően közvetlen közelében található óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvosi rendelő, játszótér, éttermek, kávézók, különböző üzletek, vegytisztító, húsbolt, szolárium, kozmetika, edzőterem, pékség, különböző kisebb illetve nagyobb bevásárlási lehetőségek. Az utcán a parkolás fizetős, viszont ha a tömegközlekedést választja, közvetlen közelében a 3-as METRO, 4-es,6-os, VILLAMOSOK, 83-as TROLI, valamint a 9-es, 909-es buszok megállói, melyekkel kényelmesen elérheti a város különböző pontjait.
01
04
03
03a
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!