Karácsonyi halászlevet saját tóból fogott hallal? Igen!

Karácsonyi halászlevet saját tóból fogott hallal? Igen!

Megnéztük, milyen lehetőségek várnak mindazokra, akik saját birtokon, saját maguk fogta halat szeretnék az ünnepi asztalra tenni. Lehetséges, hogy Magyarország horgásztó nagyhatalom? 

Bár kutatásunk egyelőre nem csak és kizárólag a tulajdoni lapon szereplő halastavakra vonatkozik, azért így is nagy segítség lehet a horgász-őrülteknek. A szűrésbe beleesnek a kisebb aranyhalas tavak és az olyan ingatlanok is, amelyek közvetlen közelében lehetséges a horgászat. De így is kiemeltünk pár extra lehetőséget az érdeklődőknek!

Lakások

8 lakáshirdetés állítja magáról ország szerte, hogy ha valaki halastó közelében szeretne élni, őt érdemes választani. A kis számú találat miatt át tudtuk nézni a kínálatot. Bár ezúttal csak a közelség-faktor nyert, azért jó kis ingatlanokra bukkantunk.

hal

Házak

A kínálat itt már jelentősebb: a 360 találatot nem lapoztuk át egyesével. Mindenesetre ár szerint rendezve elég könnyen rábukkantunk néhány csodás lehetőségre. A befutó egyelőre nálunk az alábbi siófoki “házikó”…

hal1a

Nyaralók

Pápa és Kecskemét már a házak között is gyanússá vált. A 24 nyaralóból azonban végül ez a sárbogárdi halastó a befutó nálunk. Ennyit számít egy jó fotó…

hal2

Telkek

A legtisztább helyzet a 32 hirdetés között talán itt a legtisztább. Íme a kedvencünk: egy 8 hektáros, csongrádi tavacska.

hal3

Üzleti ingatlanok

A 13 lehetőség közül kettő is megfogott minket. A cserháthalápi területet bármikor szívesen elfoglalnánk. Az “új építésű középkori hangulatot idéző vár” pedig, nos igazi kuriózum.

hal5

hal4

Mezőgazdasági ingatlanok

És végül a tobzódás a sok jóban. A jelenleg elérhető 35 ingatlan közül egyáltalán nem tudnánk választani. Önökre bízzuk a döntést!

hal6