Így licitáljon rá Dzsudzsák Balázs nyaralójára!

Így licitáljon rá Dzsudzsák Balázs nyaralójára!

A válogatott labdarúgó néhány éve több tízmilliós nyaralót vásárolt magának a Balaton déli partján, nevezetesen Siófokon. Hogy megkönnyítsük a keresgélést, kinéztünk egy, a Dzsudzsák-rezidenciához hasonló karakterű nyaralót. Nagyobbat, drágábbat, ahova nyugodt szívvel át lehet hívni egy kis passzolgatásra a csapatkapitányt. 

Bár a cséká háza a vízparton van, azért ez a “mediterrán életérzést kínáló” luxus ingatlan sem marad szégyenben. Sőt, ráígér a focista nyaralójára.
Az 568 nm-es telken fekvő, 193 nm-es, téglaépítésű, szigetelt, garázzsal, délkeleti fekvésű, nappali+amerikai konyha+étkező – 4 hálószobával, iPad vezérlésű-hőszivattyús fal-, padló- ill. mennyezetfűtéssel és hűtéssel, ventilátoros kandallóval, páramentesítő klímával, teljesen automatizáltan, 48 m2-es részben fedett terasszal, 18 m2-es feszített víztükrös medencével várja új tulajdonosát.

A kitűnő minőségben kivitelezett, minden igényt kielégítő, letisztult, exkluzív kialakítású családi ház a Balatontól 300 méterre található.

Dzsudzs

További képek itt

És hogy milyen a debreceni fiú palotája? Íme!

Dzsudzsak-Balazs1

Dzsudzsak-Balazs2

Fotó: RedLemon

És ha közvetlen vízparton keresgélne, az alábbi linken már csak azt látja, amire vágyik!