Így fest Pest megye legdrágább, 139 milliós, eladó nyaralója

Így fest Pest megye legdrágább, 139 milliós, eladó nyaralója

Bár a többség nyilván inkább családi házként, állandó rezidenciaként tekint egy ilyen fajsúlyú épületre, a jelenlegi tulajdonos mégis a nyaralók között hirdette meg az ingatlant. 10 fotó kíváncsiaknak és tehetősebbek keresgélőknek!

“Pilisszentkereszthez tartozó Dobogókőn kínálom ezt a csodálatos környezetben erdő közepén lévő ingatlant. A lakótér 60 m2 faház és 440 m2 az új építésű tégla épület, amelyek különálló lakóegységekké alakíthatók. A felépítmény 8-10 fő szeparált elhelyezésére is alkalmas. Az ingatlan gyakorlatilag teljesen automatizált. Számítógépes hálózat és egyéb elektronikus vezérlés van kiépítve. A fűtés fatüzeléses kazán, hőszivattyú és kandalló is van a hozzátartozó automatikával. A bejárati külső térburkolatok fűtöttek. Az ingatlant kerítés melletti szakaszát elektronikus behatolás érzékelő hálózat védi. A kamra mellett hűtőkamra is található. A tető vápák és egyes tetőablakok melletti szakaszok valamint az ereszcsatornák fűtöttek.
A pinceszinten infra és finn szauna van. Egyes földszinti redőnyök motoros működtetésűek.
Az ingatlan páratlan teljes összkomfortos kikapcsolódást biztosít a természetes környezetben a család és a barátok részére is.”

00b

00c

01

További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!