Így fest a szerintünk legjobb, 40 millió alatt eladó lakás a Gellért hegyen!

Így fest a szerintünk legjobb, 40 millió alatt eladó lakás a Gellért hegyen!

A Gellért hegy és a XI. kerület Gellért tér közeli területe nem csak az egyetemisták számára közkedvelt. A családosok de a kutyások is odavannak érte, hiszen végre van hová kimenni sétálni a beton dzsungel közepén. Emellett a Duna közelsége is javítja a közérzetet!

A most következő lakás talán egyelőre nem álom otthon, de ebben az ingatlanban látjuk a legolcsóbb és legkedvezőbb lehetőséget a jelenlegi kínálatban. Elsőnek tegyük át az ágyat az ajtó melletti szabad sarokba, válasszuk le egy könyvespolccal és máris van egy intimebb hálónk! A két ragyogó ablak előtt pedig étkező és dolgozó sarok is könnyen kialakítható. De a kályha kiváltása (pl. plafonra szerelt infra panelekkel) szintén sok extra négyzetméterrel gazdagíthatja az egyébként is tágas, izgalmas teret. És ön min és hogyan változtatna az ingatlanban?

40 nm-es, 1 szobás, jó állapotú lakás eladó a Gellért Szállónál! Kiváló épületben elhelyezkedő, tégla építésű, földszinti lakás eladó a Gellért Szállónál, exkluzív lokációval.

Akár rövidtávú, akár hosszútávú kiadással rendkívül előnyösen hasznosítható ingatlan, de saját lakásként is páratlan miliőt ad. Lakóközössége kiváló, közös költsége rendkívül előnyös, az épület nagyon szép állapotnak örvend. Közlekedése páratlan, busz-, troli- és villamosmegállók garmadája karnyújtásnyira, a belváros közelségét nem is említve. Per és tehermentes, gyorsan átadható.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 36.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 40 nm
  • Emelet: földszint
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

00a

01

02

02a

02b

03

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!