Hófehér álom a Vígszínház mellett

Hófehér álom a Vígszínház mellett

A 43 nm-es lakás igazi katalógus-otthon. A mai kor kényelmi követelményei mellett az uralkodó trendek jegyeit is magán hordozza a Vígszínház közelében kínált szépség!

 

A Vígszínház közeli lakásról

 

 

“Egyedi lehetőség a XIII. kerület legkedveltebb részén, a Vígszínház szomszédságában, a patinás Újlipótvárosban. Megvételre kínáljuk, ezt a 6 éve teljeskörűen felújított, egyedi megoldásokkal felruházott 43 négyzetméteres lakást. A nagy, több mint 4,5 méteres belmagasság igazán egyedi hangulatot biztosít. Ahogy a képeken is látszik egy tisztasági festésen kívül más felújításra nincs szükség. Amennyiben valakinek még egy szobára lenne szüksége, úgy az 1+1 szoba kialakítása is megoldható. A tárolási lehetőségek végtelenek, köszönhetően a 2 hatalmas gardróbnak. A beépített, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi.

 

Az ingatlan akár azonnal is birtokba vehető. A liftes ház, melyben található kívül, belül egyaránt kiváló állapotnak örvend. Tökéletes választás első lakást keresőknek, kiadásban gondolkodóknak egyaránt. A Vígszínház, Margit sziget, Jászai Mari tér, számtalan kávézó és étterem pár perc sétára van. A körúti 4-es, 6-os villamosok, 3-as metró, 15 és 115 jelzésű buszok egyaránt 5 perc alatt elérhetők.”

 

További részletek és fotók a Vígszínház közeli lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?