Heti kedvenc – minden az egyben: LAKHATÓ ÜZLETHELYISÉG, MŰTEREM! MINDEN!

Heti kedvenc – minden az egyben: LAKHATÓ ÜZLETHELYISÉG, MŰTEREM! MINDEN!

Szeretjük a bohém hirdetéseket. Az alábbi különösen kedvesnek tűnik, már csak azért is, mert kitűnő helyen, aránylag olcsón kínál fel egy 41 nm-es ingatlant. A képek pedig: aki itt él és alkot, rossz ember nem lehet!

Az alábbi hirdetés számunkra olyan, mint a Tesz-Vesz város csodája: minden kép felett órákig tudunk merengeni. Szinte sajnáljuk, hogy megszűnik ez a tér, mert múzeumként, lakás kávézóként mi így is el tudnánk képzelni az értékesítését.

“Az ingatlan Budán, az I. kerület Vízivárosban található. Csendes, kisforgalmú utcában, közel a Bem József térhez. A környék kiváló, a Batthyáni térre pár perc sétával juthatunk el. A környéken szinte minden fontos létesítmény karnyújtásnyira van, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, több bank, valamint kávéházak és éttermek. A Margitsziget közelsége kiváló kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál. A Budai várba is kellemes sétát tehetünk. […]

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű Bauhaus társasház az 1937-ben épült. Jó állapotú.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Barátságos helyen, előtte kis kerttel, utcai bejárattal. Belső kétszintes, teljesen felújított. Használható lakásnak, üzlethelyiségnek, műteremnek, műhelynek.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 41 nm
– földszint: 17 nm
Belmagasság: 2,8 m
– alsószint: 24 nm
Belmagasság: 2,6 m”

buda

buda2

buda3

buda4

buda5

buda6

buda8

buda9

 

buda7

buda1

További információk az eladó lakásról az Ingatlanbazár.hu oldalán!