Három gyönyörű pest megyei ház: kéne!

Három gyönyörű pest megyei ház: kéne!

Ha a fővárosban él, de már nem tartja lázban a minden esti őrjöngés a bulinegyedben, ha vonzza a természet, de nem mondana le a kényelemről, akkor ez a három ház igazi álomotthon lehet az ön számára. Persze nem olcsók…De mi sem adnánk aprópénzért.

Pilisvörösvár kistérség, 220 m2, 99.000.000 Ft 

Pilisvörösvár kertvárosi részén, kedvelt, díszburkolatos utcában, hagyományos sváb jellegű, a település összképébe illő 220 nm-es családi ház eladó. Tágas nappali, 4 szoba, 2 fél szoba, 2 fürdőszoba + wc-k, konyha étkezővel, kamra, a szuterénben mosókonyha került kialakításra. A házban minőségi, tömör fából készített, javarészt beépített bútorok, az ár részét képezik. A nyílászárók szigetelt üvegezésűek, és borovi fenyőből készültek. A csodás, parkosított 1093 nm-es kertben, egy kerti tavacska teszi még komfortosabbá közérzetünket. A dús növényzetről kiépített automata öntözőrendszer gondoskodik. Állattartásra használható melléképületek, nyári konyha, garázs, és több autó befogadására alkalmas további fedett felszíni beállók állnak rendelkezésre.

pest

pest1

pest1b

pest1a

Szentendre kistérség, Budakalász, 280 m2, 99.000.000 Ft

Budakalászon, domboldalon, csendes környezetben eladó egy organikus, sok fantáziával megépített ház. Az alagsorban 3 beállásos garázs, konditerem, tároló, uszoda található. Földszinten nagy belmagasságú nappali, étkező, konyha. Két hálószoba két félszoba, jelenleg gyerekszobaként használt. Az emeleti galérián hobbiszoba, dolgozó szoba és két hálószoba található. Minden hálószobához külön fürdőszoba tartozik. A kertben gyümölcsfák. Annak ajánlom, aki szereti a lágy vonalakat, tágas tereket, sok beépített faanyagot.

pest2

pest2a

pest2b

pest2c

 

Szentendre kistérség, Szentendre, 137 m2, 110.000.000 Ft

Szentendrén, Annavölgyben, mesebeli környezetben, családi házat és egy hozzá tartozó birtokot kínálok Önnek megvételre. A ház 2000-ben épült, 150 nm-es, négy szobás, két generáció részére is megfelelő, két szintes, garázsos, teraszos, erkélyes. Víz, villany van, a fűtés vegyestüzelésű kazánnal és cserépkályhával megoldott. A házhoz tartozó terület 10.393 nm-es (három helyrajzi számmal rendelkezik), fantasztikus hangulatú, csodás növénykultúra övezi. Levendulás, haszon és dísznövények, legelők teszik változatossá a területet. Két ásott kút van, ahonnan a terület öntözése kényelmesen megoldható, kis patak is hozzájárul a romantikus hangulathoz, a száz számra libbenő pillangók látványa már csak hab a tortán. Egy fólia sátor szolgálhatja a család konyhájának örömeit. Szabad életérzés, napsütötte vidék, beleszeretni csak egy pillanat…

pest3

pest3a

pest3b

pest3c

pest3d