Ha ősz, akkor Börzsöny! Íme a legolcsóbb és legdrágább eladó ház a térségben!

Ha ősz, akkor Börzsöny! Íme a legolcsóbb és legdrágább eladó ház a térségben!

Mielőtt felzúdulna a Pilis-, a Bakony vagy épp a Bükk-rajongók tömege, adjunk egy esélyt a csodálatos hegységnek. Aztán majd jön szépen sorra a többi is. De a Börzsöny sokunk kedvence. Közel van a fővároshoz, kellemes vonatközeledés vezet a helyszínre, egy ugrás Szlovákia és még sorolhatnánk. Mit és mennyiért kapunk, ha a “leg”-eket akarjuk megvenni? 

A LEGOLCSÓBB: 

Szobi kistérség, Bernecebaráti, 90 m2, 3.700.000 Ft 

A legolcsóbb ház a talán sokak számára ismerős Kemence közvetlen közelében található település egy régebbi darabja. Az ingatlanra ráfér egy alapos felújítás, de a képek alapján egyáltalán ne néz ki vészesnek a dolog. Ráadásul az ár irányár, úgyhogy még lehet, alkudhatunk is egy kicsit az amúgy sem vészes árból.
Egyet kérünk, bárki veszi meg, ne bántsa a padlót! Mind a parketta, mind a “retro” kőburkolat csodás. Ha utóbbit felszedné a vevő, hívjon és elhozzuk a gyönyörű csempéket!

“Bernecebaráti település központjában elhelyezkedő 90nm-es 3 szobás felújítandó családi ház eladó. A terület infrastrukturális és közlekedési kapcsolata megfelelő, az alap és középfokú ellátást biztosító intézmények a közelben, vagy a szomszédos településen Kemence településen megtalálhatóak. Buszmegálló kb. 500 méterre van az ingatlantól. Az utca burkolata szilárd, járda és közvilágítás kiépített.”

00

00a

01

 

A LEGDRÁGÁBB: 

Talán nem meglepő, de a már bemutatott nagymarosi pezsgőgyár a nyertes. De hogy ne maradjunk újdonság nélkül, jöjjön az ezüst érmes: egy zebegényi “házikó…

Szobi kistérség, Zebegény , Zebegény Városrész, 183 m2, 160.000.000 Ft 

Zebegényben, közvetlenül a Duna partján eladó egy 183 nm hasznos alapterületű, 1999-ben épült exkluzív családi ház. A 2936 nm-es telken elhelyezkedő lakóházban egy tágas nappali, 3 szoba, előszoba, közlekedő, gardrób, amerikai konyha, kamra, fürdőszoba+WC, zuhanyzó, háztartási helyiség (kazántér), terasz található.
A telken 2 állásos garázs, borospince, kemence, kerti grill sütő, nagy úszómedence, kerti tó, finn szaunaház, tároló, kisebb gyermekeknek játszótér található.
Az ingatlan igényesen kialakított, környezetbarát, minimális külső energia ellátást igényel, amely azt jelenti, hogy megújuló energiával működik, az éves rezsije összesen 100 ezer forint évente. Az energiát saját termelésű napkollektor, és 11000 kW/év teljesítményű napelem állítja elő.  A ház fűtését és meleg víz ellátását korszerű hőszivattyú és tartalékként kondenzációs gázkazán, valamint egy hangulatos, a nappaliban elhelyezett kandalló biztosítja. A kényelmes takarítást központi porszívó teszi lehetővé.

02

02a

03

03a