Ha ilyen villák lesznek Lellén, joggal sárgulhatunk!

Ha ilyen villák lesznek Lellén, joggal sárgulhatunk!

Már az irigységtől. Elképesztően dizájnos, légies látványtervek egy, a déli parton eddig ismeretlenebb stílusú luxus ingatlanok kapcsán. Bár még a végső forma nem öltött testet Lellén, azért a most következő illusztrációk kapcsán már sejthető, milyen jó élet vár majd néhány szerencsés jövendőbeli villalakóra…

A Lellén épülő ingatlanokról

“Luxusvillák zöld környezetben, Lellén! Balatonlelle a dél-balaton közepén terül el, az M7-es autópályának köszönhetően igen könnyen megközelíthető. A környék kristálytiszta vízével és színvonalas kikötőivel és éttermeivel méltán kedvence a vitorlázás szerelmeseinek és a gasztronómia kedvelőinek egyaránt.

A Lellén, elbűvölő zöld környezetben épülő hat villa, komfortos kialakításával tökéletes helyet teremt a feltöltődéshez az év minden napján. Minden rezidenciához privát medence, parkolók, szauna, valamint saját kertrész is tartozik. Minden épülő villához belső átriumos udvar tartozik, ami belépéskor lélegzetelállító látványt nyújt. A hatalmas üvegfelületen áttekintve egy karnyújtásnyira érezhetjük magunkhoz a természetet. A nappali zónából nyíló fedett grill és lounge terasz ideális helyszínt nyújt családi és baráti összejövetelekhez. […]”

További részletek és fotók a Lellén készülő villákról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?