Foci VB-vel hirdetett ház: merjünk nagyot álmodni?

Foci VB-vel hirdetett ház: merjünk nagyot álmodni?

Nem vagyunk benne biztosak, mire gondolt a hirdető az alábbi szlogen megírásakor, mindenesetre tény, hogy jelenleg a fél ország foci lázban ég. És ha minden jól megy, még 2 évig kitart a lelkesedés. Vagy egyenesen egy hazai rendezésű tornára gondolhatott a szerző az alábbi ingatlanhirdetés során?

Szeged Felsővárosban eladásra kínálok családi házat, melynek alsó szintjén családias, jól bejáratott vendéglátás folyik, amit a tulajdonosok üzemeltetnek. Utcai kiülős lehetőség is biztosítja az üzlet nyári bővítését. Ha az új tulajdonos meglátja a Foci VB-ben rejlő lehetőséget a vételár nagy része az ölébe hullhat. Egy nagyméretű kivetítő és egy szurkolói klub létrehozásával valamint akciós sörrel bármi összejöhet!”

vb1

vb2

Persze lehet, hogy a hirdetés már több, mint két éve aktív. Ami azért lenne különös, mert egy igazán jó adottságú, belső kétszintes házról van szó. Persze lehet, sokakat eltántorít a 67 millió forintos vételár. De ne feledjük el, azért itt 350 nm-ről van szó. És akkor még nem beszéltünk a kedvenc télikertünkről.

vb3

Nos, labdarúgó fanatikusok és befektetők, előre!

További képek és információk a szegedi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!