Elegancia a Pilvax közben, 62 nm-en

Elegancia a Pilvax közben, 62 nm-en

A méltán népszerű, és ingatlanvásárlás kapcsán csak fényévente egyszer elérhető Pilvax közben találtuk a most következő, 94,9 millió forintért kínált szépséget. Élet a Lipótvárosban, exkuzív helyen, egy mai szemmel felújított, érdekes alaprajzú otthonban!

A Pilvax közi otthonról, részletesen

 

“Eladásra kínálok Budapest V. kerületében a Pilvax közben egy igényesen felújított 62 m2-es luxuslakást. A ház körülbelül az 1900-as években épült. Barátságos környezet, jó lakóközösség jellemző. Teljesen ígényes, liftes társasház! A lakás a 3. emeleten található, amely egy gyönyörű nappaliból, 2 külön nyíló hálószobából, egy konyha- étkezőből és 2 fürdőszobából áll. A fűtést házközponti rendszer biztosítja. Az ingatlan rendkívül csendes és világos! Környezetét tekintve remek helyen található, a közelben található a híres Pilvax kávéház, a Ferenciek tere és a Váci utca. A közlekedés kiválló, a közelben található a 15-ös, 115-ös, 7-es buszok megállói és az M3-as metróvonal. Rengeteg kávézó, étterem, pub, gyógyszertár, supermarket található a környéken.”

További részletek és fotók a Pilvax közi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?