Egy zalaegerszegi kúria, a hagyományok kedvelőinek. Csupán 56 millióért!

Egy zalaegerszegi kúria, a hagyományok kedvelőinek. Csupán 56 millióért!

Eladóvá vált egy nagyon szép és nagyon jó állapotban lévő kúria Zalaegerszegtől 5 km-re. A családi ház földszintes, téglaépítésű, mely 1995-ben épült, a lakótere 160 nm. A ingatlanhoz érkezőket egy gyönyörűen parkosított kert fogadja.

A ház bal oldali részében találunk két vendégszobát, egy külön WC-t és egy fürdőszobát. A fürdőből egy praktikus gardrób helyiség nyílik. A ház másik oldalán egy tágas, világos lakótér került kialakításra, melyben a konyha az étkező és egy 27 nm-es nappali található, illetve egy külön hálószoba. A konyhához tartozik egy kamra helyiség is. A hátsó részben kapott helyet a háztartási helyiség, még egy külön WC, a kazánház, és innen jutunk el a 21 nm-es garázsba. A tetőtér úgy van kialakítva, hogy kb 180 nm-en beépíthető, a négy oromfalra ablak kialakítható.

A kúria lakóinak és vendégeinek kényelmét a 39 nm-es, nagy méretű terasz szolgálja, mely árnyékolásáról a tulajdonosok hangulatos lila akáccal gondoskodtak, így nyáron igen kellemes pihenést biztosít. Az egész házat gyönyörű parkosított kert veszi körül, mely egyik éke a gémes kút. Az öntözést saját betongyűrűs bővizű, ásott kútról oldották meg. A fűtésről a vegyes tüzelésű kazán és egy kondenzációs kombinált kazán mellett a nappaliban található cserépkályha gondoskodik. A konyhához tartozik egy fatüzelésű kemence is.
A lakóingatlan riasztóval felszerelt, mely 5044 nm-es telken áll, ahol a gyönyörű park mellett egy 400 nm-es gyümölcsös is található. Az ingatlanhoz tartozik egy 100 nm-es felújítandó épület is, mely 50 nm-es pincéje kiváló lehetőséget tartogat akár társas összejöveteleknek is.

Az ingatlan adatai

  • Ár: 56.000.000 Ft
  • Ház típusa: Villa-Kastély
  • Alapterület: 160 nm
  • Telekterület: 5044 nm
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

00

01

02

03

04

04a

05

06

07

08

További képek az alábbi linkre kattintva nyithatók meg!