Egy szuper agglegénylakás a Wekerletelepen!

Egy szuper agglegénylakás a Wekerletelepen!

23 nm 85 millióért? Mutatjuk, micsoda szédítő agglegénylakás, illetve előkertes házrész keresi-várja új tulaját a Wekerletelepen!

 

“EXTRAVAGÁNS háromszintes AGGLEGÉNYLAKÁS eladó Budapest legmesebelibb városrészében, a varázslatos, műemlékvédett százéves Wekerletelepen. Eladó a 19. kerületben egy különleges kialakítású, belsőépítész által megálmodott és magas minőségben kivitelezett háromszintes kis házrész előkerttel a mesés Wekerletelepen. 

 

A lakás helyszíne: egy szuper ház

 

A lakás egy kétszintes 12 lakásos társasház legszélső földszinti lakása, melynek a pincéjét és a padlását beépítették, ezzel közel megháromszorozva az eredetileg 23 nm-es alapterületet. 

A földszinten a fürdőszoba, a konyha és a dolgozó kapott helyet, majd a padlástérbe menet félúton, a fürdő fölött egy gardróbszoba, a padlástérben egy ámulatba ejtően romantikus hálószoba, az alsó szinten pedig egy igazi férfi barlang, ami, ha akarom mozi terem, ha akarom edzőterem, ha akarom zenész próbaterem, ha akarom műhely – csak a fantázia szab határt. 

A ház kialakításánál elsődleges szempont volt a 100 éves műemlékvédett Wekerletelep értékeinek védelme, azok kihangsúlyozása vegyítve a modern kor kényelmi megoldásaival. A lakásba lépve egyből elénk tárul a jellegzetes wekerlei fafödém szerkezet, mely szürke színt kapott, illetve a társasház egykori építész terve, ami a földszint teljes szemközti falát díszíti. Az itt található konyha beépített hűtővel, mosogató géppel, mikrohullámú sütővel, indukciós főzőlappal és villanysütővel felszerelt. Ebben a térben kapott helyet a dolgozó sarok is az ablak előtt, mely egész nap világos és így nagyon kényelmes teret ad az otthoni munkavégzéshez. 

 

A Wekerletelepen kínált lakás további részletei

 

A földszinten található WC-s, zuhanyzós fürdőszoba végében külön hely van a mosógépnek és szárítógépnek. A fürdőszobán két ablak is van, melyek gondoskodnak a megfelelő fényről és szellőzésről. A szinteket egy különleges kivitelű kényelmes fekete fém lépcső köti össze, mely szintek között teljes egészében átlátjuk a ház mintegy 8,5 méteres belmagasságát. A padlás felé haladva félúton jutunk a gardróbba, majd a lépcsőn tovább menve érkezünk a minden női szívet bizonyára rabul ejtő hálórészbe. Itt nem csak a ház falát díszítő három keskeny kis ablak teszi romantikussá a teret, hanem az éjszaka szemünk elé táruló csillagos égbolt is, melyet a 2 és fél méter magas, kis erkéllyé nyitható tetőablakon keresztül csodálhatunk az ágyból fekve. 

A földszintről lefele indulva pedig leérkezünk ennek a lakásnak a lelkébe, ebbe az amolyan férfi játszótérbe. Ez a helyiség különösen nagy gonddal lett kialakítva. Az egykori pince, a megfelelő mélyítés után tökéletes teknővízszigetelést és hőszigetelést kapott, majd két 1×1 méteres ablak lett beépítve az előkert oldalára, melyek angol aknán keresztül juttatják a fényt ebbe a térbe. (A pince kiszigetelése után a földszinti falazatokban elvégeztük az injektálásos vízszigetelést is.) Nyáron légkondi nélkül élvezhetjük ezt az alsó, hűvös lakóteret, ahova lemenekülhetünk az egyre forróbb nyári napok elől. A helyiség komfortjáról télen pedig a padlófűtés gondoskodik. Emellett a tökéletes moziélmény érdekében ki van építve az öt pontos házimozi rendszer vezetékezése is. […]”

 További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, a Wekerletelepen innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?