Egy 2115 nm-es villa Hűvösvölgyben…

Egy 2115 nm-es villa Hűvösvölgyben…

Vajon milyen lehet az élet 2115 nm-en? Főként a csodás Hűvösvölgyben? Főleg egy 4404 nm-es telekkel ellátott villában…?

 

A Hűvösvölgyben kínált villáról

 

“Eladásra kínálunk Hűvösvölgyben, csodás természeti környezetben, a környező hegyekre panorámás villát. A telek nagysága 4404 m2, a szokásos telekméretet jóval meghaladja. Az épület alapterülete 2115 m2+terasz:306 m2, 6 szint + tetőterasz.

A jelenleg üresen álló, Hűvösvölgyben emelt villaépület pompája kalandos utazása során itt-ott megkopott, de némi felújítással és odafigyeléssel újra régi fényében tündökölhet. A luxus kivitel a 90-es éveknek megfelelő, illetve az akkori korát meghaladó szinten minden helyiségben megmutatkozik. Az eredeti márvány burkolatok, süppedős puha szőnyegek, a hatalmas ablakok és terek a határtalan kényelmet és luxust tükrözik. Az épületben 2 külön részen nyílik lehetőség vizes elfoglaltságra. A wellness szinten a szauna és egyéb élményelemek mellett egy úszómedence, a tetőteraszon egy jakuzzi szolgáltatja az ellazulást. A pinceszinten található 6 beállásos garázshoz saját autómosó állomás is tartozik és hogy a szintek közötti közlekedésben el ne fáradjunk, rendelkezésre áll egy minden szintet összekötő lift. […]”

További részletek és fotók a Hűvösvölgyben álló villáról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?