Élet 13 és 16 nm-en a Bulinegyedben? Két modern variáció, “minigarzon” témára!

Élet 13 és 16 nm-en a Bulinegyedben? Két modern variáció, “minigarzon” témára!

Minigarzon jó és rossz példákat időről-időre bemutatunk. Most egy olyan párossal készültünk, amelyekben az a közös, hogy az adottságaikból a legjobbat hozták ki! Ötletek egészen kis lakással rendelkezőknek!

Minigarzon, No.1

 

Budapest, VII. kerület, Dob utca, 13 m2

“Eladó minigarzon a 7 kerület belső Erzsébet város, közvetlen a Gozsdu udvar mellett. A lakás felújított tehermentes azonnal költözhető Alapterülete 13m 2 + 12m 2 álló galéria.”

További részletek az eladó minigarzon kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

01

01a

02

03

 

Minigarzon No.2!

 

Budapest, VII. kerület, Akácfa utca 16 m2

Az ingatlan jellemzői

  • Ár: 18 900 000 Ft
  • Méret: 16 m2
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: földszint
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés
  • Ingatlan állapota: Felújított

“Budapest VII. kerületében, a Zeneakadémiától 200m-re lévő Akácfa utcában eladó egy földszinti, udvari nézetű, minőségi anyagokkal, korszerűen felújított minigarzon lakás. Az ingatlan a kicsi alapterület ellenére nagyon jó térkihasználású, minden tekintetben remekül kialakított.

A minigarzon alapterülete 8 nm, a 4,2 m belmagasságnak köszönhetően egy teljesen külön emeletet hoztak létre benne, így minden helyiségnek megvan a megfelelő funkciója, alapterülete pedig 16 nm-re bővült. Az alsó szinten található konyha-étkező, fürdöszoba. A felső szinten beszélgetős sarok és franciaágyas hálóhely található. A lakás teljes berendezése a vételár részét képezi. […]”

 

További részletek az eladó minigarzon kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

04

04a

04b

05

06

06a

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?