Balatoni legek: nyaralók a legdrágábbtól a legkisebbig

Balatoni legek: nyaralók a legdrágábbtól a legkisebbig

Ezúttal csak a szélsőségekre voltunk kíváncsiak, hiszen azok jó esetben mindig tartogatnak valami érdekeset: a drágább ingatlanok szemet gyönyörködtető – vagy épp nagyon ízléstelen – luxust, a legkisebbek vicces kunyhókat. Jöjjenek tehát sorban Balaton “legjei”: a legújabb, a legrégibb, a legdrágább, a legolcsóbb, a legnagyobb és a legkisebb!

A legfrissebben kínált: 105 m2, 23.900.000 Ft, Balatonfüred kistérség, Tihany

Tihany örök panorámás részén 105 m2-es nyaraló, nagy telekkel, felújítandó állapotban eladó.
A telken, amely összesen 1700 m2, három sorházi nyaraló található, ebből jelenleg az egyik legnagyobb telekrésszel rendelkező szélső ingatlan eladó.

A hirdetés amúgy különösen szórakoztató, mert a képek lenyűgözőek, a házbelső nagyon vonzó. Azonban a fotók nem a jelenlegi állapotról készültek. Ezek a tervek…

leg

A legrégebbóta kínált: 150 m2, 14.900.000 Ft, Balatonfüred kistérség, Csopak

Csopakon 300m-re a strandtól 3 szintes nyaraló a hozzátartozó 420 m2.es kerttel eladó.5 szoba,nappali,minden szinten konyha,fürdőszoba+WC,teraszok. Kiadásra is kiválóan alkalmas.

leg1

A legdrágább: 900 m2, 349.000.000 Ft, Balatonfüred kistérség, Paloznak

Eladó Paloznak 1750-ben épült, egyedi és pótolhatatlan kastélya gyönyörű környezetben, kivételes panorámával. Folyamatosan karbantartott, korához képest kiváló állapotú. 13 szobája, saját kápolnája és szépen karbantartott, parkosított kertje harmóniát és nyugalmat sugall. Közművesített de saját kúttal is rendelkezik. Lovagterme akár rendezvények, akár családi összejövetelek lebonyolítására is alkalmas. Bútorzata korhű! Boltíves pincéje borászkodásra, palackozott borok tárolására épült. Tizenhárom szoba, hét fürdőszoba.

leg2

 

A legolcsóbb: 20 m2, 900.000 Ft, Tapolca kistérség, Gyulakeszi

Gyulakeszi határában a Csobánc-hegy lábánál kínálok egy szép kis területet nagyon olcsón. A telek könnyen megközelíthető, az út jó állapotú. Szinte sík a felszine. A terület 40 %-a gyümölcsös, gyepes. A középső 40 %-os rész a házzal szőlő művélési ágú. A maradék, felső rész gyümölcsös, füves terület. További gyümölcsfák ültethetők. A szőlő nagyon jó állapotú. Az épület 20 m2-es, 2 helyiségből áll. A panorámát a Csobánc-hegy, és a Tapolcai medence adja. A terület közelében villany, és vezetékes víz nincs.

leg3

A legnagyobb: 900 m2, 349.000.000 Ft, Balatonfüred kistérség, Paloznak

Az ár és a méret ezúttal együttjárt…

A legkisebb: 12 m2, 4.700.000 Ft, Balatonfüred kistérség, Balatonszepezd

A Balaton északi partján, Balatonszepezden kínálják a 12 nm-es, könnyű szerkezetes nyaralót. Jelenlegi állapotában nem használható, bontandó, felújítandó vagy építkezés esetén tárolónak hasznosítható. 2020 m2-s telek melynek 3 %-a beépíthető. ÖRÖK PANORÁMA! Villany a telken, víz utcából bevezethető.

leg4