Akciós ajánlat Királyerdőről – nézze meg! Megéri?

Akciós ajánlat Királyerdőről – nézze meg! Megéri?

Királyerdőben kínálják eladásra ezt a csodás ingatlant. A ház újszerű és kifejezetten alacsony fenntartású, ráadásul most az ára is kedvezményes. Ha egy kényelmes és modern lakóhelyet keres, ahol minden karnyújtásnyira van, akkor lehet hogy megtaláltuk álmai otthonát. Együtt költöznének? A ház erre is kínál megoldást: a szülői hálószoba a gardróbbal, a zuhanyzó/wc és a dolgozószoba akár önálló lakrész is lehet.

“***Királyerdőben, újszerű, földszintes, alacsony fenntartású családi ház eladó – most AKCIÓS áron!.

A ház középső tengelyén található előtér két részre osztja a lakást: balra található a nappali-étkező-konyha hármas egysége, mely egész nap világos. A nappalit és az étkezőt ölelő fedett terasz (36 nm) egész évben kellemesen használható. Az egyedi konyhabútor valamennyi beépített gépe a vételár részét képezi. A szülő háló gardróbbal, a zuhanyzó/wc és a dolgozó, együttköltöző szülő, vagy fiatal gyermek önálló lakrésze is lehet.

Jobbra három szoba (a garázs jelenleg hobby szoba), a fürdőszoba/wc, a háztartási helyiség (kondenzációs gázkazán, puffer tartály, gépészet) nyílnak. A házban egy jól elhelyezett klíma kellemes hőmérsékletet biztosít. A hálószobákban és a dolgozóban lapradiátorok a hőleadók, egyéb részeken padlófűtés van.

Az előtérből külön nyílik egy kézmosós vendég wc.

A ház 2014-ben épült, főfalai 30 cm, válaszfalai 10 cm téglából készültek. Az alap 1 méter mély, 50 cm széles. Talajnedvesség ellen bitumenes szigetelést, a homlokzaton pedig 14 cm grafit szigetelést alkalmaztak. A Bramac cseréptetőn fólia van, a födémen 15 cm szigetelés, járható OSB fedéssel. Igény szerint be is építhető a tetőtér.

Az ablakok, a bejárati ajtó hőszigetelt műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. Riasztó ad biztonságot, locsolórendszer, fúrt kút (szivattyú) pedig a költséghatékony kényelmet.

A garázs átalakításakor az ajtót megtartották, belülről egy ytongfal került felépítésre kb. 3 nm tárolót hagyva a garázsajtó felől. A fal elbontásával természetesen visszaállítható az eredeti állapot.

Emiatt a jelenlegi lakóterület összesen 124 nm, a teraszok mérete 36 nm és 2 nm, a tároló méretet pedig 3 nm.

A mellékutca aszfaltos, kényelmesen parkolható, csendes. A 71, 148 és 152 buszjáratok elérhetőek kényelmes távolságban. A központ velük 15 perc, autóval 7. Az M0 autóút 10 perc alatt érhető el.

Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdonviszonyú.

További hasonló otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.