Akadálymentes ház: egyszer nekünk is szükségünk lehet rá…

Akadálymentes ház: egyszer nekünk is szükségünk lehet rá…

Jöjjön egy ház, mely tolókocsis közlekedéshez lett kialakítva. Bár őszintén reméljük, kevés olvasót érint a dolog, az akadálymentesítés fontos dolog, melyre bizonyos élethelyzetben bárkinek szüksége lehet.

Az akadálymentesítés összetett dolog, ráadásul nem csak mozgásukban akadályozottak számára lehet fontos a speciálisan kialakított tér. A látás- és hallássérültek számára is elkélhet egy-egy különleges megoldás. Az alábbi ház erre nem tér ki, de ennek az ingatlannak ez nem is feladata:

“Keszthelyen, Zámorban eladó egy többgenerációs, teljeskörűen akadálymentesített, 260 nm-es ház, 3 különválasztható résszel!

A 3 lakrészt 2005-ben nyitották egybe, de igény szerint ismét szétválasztható. Az ingatlan tolókocsis közlekedéshez lett kialakítva. Az alsó szinten található egy teljesen elszeparált lakrész fürdővel, konyhával, 1 hatalmas szobával, kijárási lehetőséggel a kertbe (teljes mértékben akadálytalanítva).

akad2

Az alsó szinten található még további 2 szoba a nappalin kívül, étkező, konyha, fürdő és tároló. Az emeleti galérián egy kisebb apartman és egy lakrész kapott még helyet. Az ingatlannak a télikert varázsol olyan különleges atmoszférát, mintha nem is Keszthelyen lenne az ember.

A telek 1425 nm-es nagysága lehetővé tette, hogy a kialakított tárolón és garázson kívül kerti tó és nagyon szép növények is helyet kaphassanak benne. Fekvése központi helyen van, kórház, bevásárló központok, boltok, a Balaton még gyalog is elérhetőek 10 percen belüli sétával.”

akad1

 

További 12 kép az alábbi linkre kattintva érhető el!