A Nyócker három legdrágább lakása

A Nyócker három legdrágább lakása

Bár mára a VIII. kerület lendületesen fejlődik, szeretünk előítéletekkel beszélni róla. Íme a ‘rettegett’ gettó három legdrágább, eladó lakása, amely talán meggyőz mindenkit arról, semmi baj a környékkel. És bár az ingatlanok nem a kerület mélyén vannak, mégiscsak mellékutcákban találhatóak!

Budapest, VIII. kerület, Palotanegyed Városrész, Somogyi Béla utca, 170 m2, 98.000.000 Ft

Eladó egy III. emeleti, 3 szobás klimatizált lakás. Az ablakok 3 rétegű üveggel rendelkeznek. A nappaliban megtalálható egy eredeti, gyönyörű és működőképes cserépkályha.

nyolc

Budapest, VIII. kerület, 140 m2, 95.000.000 Ft 

VIII. Tisztviselőtelep. 4 lakásos kifogástalan állapotú ház földszinti, teljes körűen, luxus módon felújított, 140 nm-es, nappali + 3 hálószobás, dupla komfortos, nagy belmagasságú lakása eladó. A 646 nm-es telek, a pincében 18 nm-es tároló és a kertben lévő melléképület kizárólagos használati joga tartozik a lakáshoz.
Az utca csendes, barátságos, a tömegközlekedés mégis néhány perces sétával elérhető, sőt a metró megálló is a közelben van.

nyolc1

Budapest, VIII. kerület, Corvin negyed Városrész, Futó utca, 106 m2, 85.000.000 Ft

Karnyújtásnyira a Corvin sétánytól a Futó utcában eladó egy 106 m2-s, nappali 3 3 hálós, erkélyes, tetőteraszos, klímás LUXUS lakás.
Az alsó szinten helyezkedik el egy óriási amerikai konyhás nappali, 3 hálóval, melyből kettőnek saját fürdőszobája van, ezen kívül külön vendég Wc, gardób szoba, kamra és infraszauna szolgálja a lakók kényelmét.
A nappaliból lehet kimenni a több mint 20 m2-s teraszra.
Az alsó szintről lifttel juthatunk fel a galériára, ahonnan nyílik a zuhanyzóval, csobogóval felszerelt 80 m2-s tetőterasz, melyhez külön mellékhelyiség tartozik.

nyolc2