A hét ingatlana: egy elképesztő, rózsadombi lakás 360 millióért!

A hét ingatlana: egy elképesztő, rózsadombi lakás 360 millióért!

Lenyűgöző terekkel “játszhat” majd az a tulajdonos, aki kifizeti a véletárat a nem mindennapi, 250 nm-es penthouse lakásért. A hirdetésben látványterveket találtunk csak, a luxus otthon adottságairól azonban így is meggyőződhetünk. A beköltözőknek mindenesetre még rá kell szánni pár milliót a berendezésre. Úgy sejtjük, ez nem lesz akadály…

“ELADÓ exkluzív, luxus kategóriás, 250 nm-es penthouse lakás Budapest talán máig legnívósabb körzetében, a II. kerületi Rózsadombon, új építésű villában!
A tetőtéri lakás hálójából a budai Vár, míg fürdőjéből a Parlament épületét csodálhatjuk a panorámában.

Az ingatlan 4 lakásos házban található, melyben a lépcsőházból nyílnak a földszinti és az emeleti lakások bejáratai, valamint a lift, mellyel feljuthatunk minden lakószintre, illetve le a pinceszintre. Minden szinten egy-egy lakást alakítottak ki. A lakások jellemzően nappali + 3 hálószoba vagy nappali + 4 hálószoba kialakításúak. Minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély. A lakások alaprajzi elrendezése: az előtérből háztartási helyiség/egy vendég wc, a nappali+étkező helyisége, a 3-4 szobát leválasztó előtér nyílik. A szobák DK-i tájolásúak, a nappali és az étkező DNY-ra nyílik, mellyel egy burkolt terasz teremti meg a közvetlen kapcsolatot a természettel. Saját gardróbból nyílik a szülői háló, amelyhez saját fürdőszoba is tartozik, vagy közös gardrób van, ahol több hálószoba tartozik a lakáshoz.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 359.625.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 250 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Újépítésű
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

00

01a

01b

05

További elképesztő látványtervek az eladó penthouse lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!