A hét ingatlana: “diósdi álomotthon”

A hét ingatlana: “diósdi álomotthon”

A hirdető nem beszél mellé, a ház tényleg vonzó, a kis tavat nagyon megkedveltük. Mi finomítanánk a beltéren, de hát ízlések és pofonok. 220 nm 89,9 millóért, jöhet?

“Eladó Diósdligeten tulajdonostól egy 200m2 ház 770m2 telken. A telken még elhelyezkedik egy különálló 42m2-es szerkezetkész kis lakás és egy 42m2-es 3 kocsi beállós garázs. A ház befektetőknek vagy akár két generáció számára is kiválóan alkalmas. Együtt, de még is külön.

A ház dupla komfortos: dupla külön bejáratú fürdők, dupla wc.
A házban a helyiségek elhelyezkedése a következő:
Alsó szint: nagy nappali, kis gardrób szoba, előtér, nagy wc, fürdőszoba nagy méretű zuhanyzóval, emeletre felvezető lépcső feljárat, feljárat alatt tároló rész, konyha.

07

Felső szint: előtér, 3 hálószoba (2 nagyobb 1 kisebb), nagy fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, wc-vel, felette a rakodásra alkalmas padlástérrel.
A ház 2008ban épült, jelenleg is újszerű állapotú, kiváló állapotú, 38-as nutféderes téglából, 10cm es Rockwool hőszigeteléssel készült, így a szigeteléssel és a 120 éves dísztéglákkal együtt a fal vastagsága 60cm.
A műanyag ablakok 1.0 argon gázzal töltött hőszigeteléssel készültek, kívül aranytölgy, belül pedig fehér színűek.

04

A fűtésről egy alacsony hőmérsékleten működő, takarékos kondenzációs kazán gondoskodik. Az egész házban padló és falfűtés található. Alul a nappaliban pluszban egy kis kandalló helyezkedik el.

A kertben alsó, felső szinten egy-egy terasz található kertkapcsolattal, illetve medencének alkalmas hely kialakításra került. Az alsó teraszon a nappali vonalában egy kis kerti tó halakkal található és a 42m2-es. szerkezetkész lakás tetején betonozott, terasznak kialakítható terület található.

00a

00b

06

Autóval kb. 25 percre elérhető Budapest belvárosa. Tömegközlekedés 5-15 percre érhető el, melyek szintén Budapest irányába is közlekednek. A játszótér 2 perc sétára van, a közelben pedig Interspar, posta, óvoda, bölcsőde és iskolák találhatóak. A környék csendes, nyugodt, tiszta. Diósd legzöldebb része.”

00

01

02

03

03a

Az ingatlan adatai

  • Ár: 89.900.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 220 nm
  • Telekterület: 770 nm
  • Szobák száma: 4
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Gázfűtés
  • Emeletek száma: 2

További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!