816 millióért eladó Balatonszepezd legismertebb ingatlana!

816 millióért eladó Balatonszepezd legismertebb ingatlana!

Aki járt már a Balaton északi partján, jó eséllyel ismeri a most következő épületet. A bringa túrázók biztos, hogy felismerik a bástyás házat, de az autósok is fel szokták kapni a fejüket, az immár eladósorban lévő mini-vár kapcsán. Képek a beltérről és sok-sok részlet az ingatlanról. Most!

“A BALATON ÉSZAKI OLDALÁNAK EGYIK LEGSZEBB, ELVEHETETLEN PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ TERÜLETÉN, KASTÉLYSZÁLLÓNAK BERENDEZETT, 1906-BAN ÉPITETT KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ VILLA ÉPÜLETE, ELADÓ!

A parkosított, egy hektáros terület igény szerint további szomszédos területekkel bővíthető. A különböző méretű luxus apartmanjai mellett külön épületrészben, két és háromágyas szobái minőségi anyagokkal felújítva várja lakóit. A legnagyobb apartmanja 100 nm alapterületű, két hálószobával, nagy, teraszos nappalival, felszerelt konyhával és étkezővel rendelkezik. A többi apartmanhoz is két hálószoba, nappali és tágas fürdőszoba tartozik. A beépített lakóterület 1400 nm.

00a
A terület üdülőövezetben helyezkedik el és a beépíthetőség 30%. A kiszolgáló területhez tartoznak a különböző tároló helyiségek, az étterem részt kiszolgálni tudó felszerelt konyha, előkészítők. Étterme alkalmas rendezvények lebonyolítására is, amelyekhez kiváló háttért biztosit az ősfás környezet és a parkosított kert. Az itt pihenni vágyóknak a kerti 4X10m-es fűthető medence ideális elhelyezése biztosítja a zavartalan kikapcsolódás lehetőségét.
A szolgálati lakás és az itt dolgozók számára fenntartott szobák a vendégek zavartalan kiszolgálását és az épület folyamatos karbantartását teszi lehetővé. A kastély erdő szélén, tiszta levegőjű nyugodt környezetben, szemet gyönyörködtető panorámájával, könnyű megközelíthetőségével, egyedi adottságokkal rendelkezik a Balaton partján. Az épület igény szerint céggel is eladó. Vételára 2 500 000.-Euro.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 816.475.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 1400 nm
  • Telekterület: 10 090 nm
  • Szobák száma: 12
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

01

01a

02

További részletek és még több fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!