650 millióba kerül a XIII. kerület legdrágább lakása a Duna-part épületében

650 millióba kerül a XIII. kerület legdrágább lakása a Duna-part épületében

Hol máshol, mint az újlipótvárosi Duna-part épületében található a XIII. kerület jelenleg legdrágább, eladásra szánt lakása. A 650 milliós tétel nem csak az irányárat tekintve ritkaság. A kinézete sem hétköznapi! Mi olvadozunk a gyönyörtől. És ön?

 

A Duna-part épületében kínált otthonról

 

“Huszonegyedik századi színvonalú, egyedi hangulatot sugárzó épület, szerethető otthonokkal és tágas irodákkal. Kényelmes belső tereit jól kihasználhatják és bátran hívhatnak vendéget, el lesz ájulva.

Az új-lipótvárosi Duna-part ikonikus épülete 1914-ben készült el. 2007-es felújításakor változatos méretű, többségében dunai panorámás lakást és loft irodákat alakítottak ki benne. A társasházban portaszolgálat, medence és konditerem is található.

Ebben a csodálatos épületben eladásra kínálunk egy egyedülálló duplex penthouse-t, csodálatos kilátással. Duna, Margit-sziget és a Budai-hegység. Ez a csodálatos penthouse több mint 300 nm-en,  belső 2 szinten terül el. 5 hálószobával és 4 fürdőszobával, háztartási helyiséggel,  gardróbbal. A lakás bútorozott, korszerű gépekkel, berendezésekkel felszerelt. Az ár mélygarázsban lévő 2 parkolóhelyet tartalmaz. Irányár: 650 M Ft […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?