6 tó egy házhoz? Nem sok egy kicsit? Hát nem!

6 tó egy házhoz? Nem sok egy kicsit? Hát nem!

Hány tó elég egy embernek? Eladó luxusvilla Győrben 6 tóval!

305 millió forintra lesz szüksége annak a romantikus lelkületű, csónakázni vágyó vevőnek, akit magába bolondít a 300 nm alapterületű, nádfedeles csodaház és a körülötte fekvő, egyedi birtok. Mi már előre irigykedünk az új tulajra.

“Eladásra kínálunk Győr közelében egy 6 saját tóval körülölelt, bővizű patak mentén elterülő, 16 hektáros birtokon álló luxusvillát! A hihetetlenül szép, festői környezetbe épült keresztstruktúrás házból az égtáj minden irányába lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhet minden évszakban, az év minden napján. […] A csendes vizű tavakon csónakázhat, horgászhat, és közvetlen közelről csodálhatja az élő természet minden rezdülését!”

to

to1

A téli, deres képeket és a nyári, hersegő fotókat elnézve nem túloz az Ingatlanbazár.hu hirdetése. Tényleg különleges ingatlanról van szó, még ha a magunk részéről egy – na jó, két – tóval is beérnénk.

to4

Vajon egy ilyen adottságú terület nem vonzza a pihenni vágyókat? Mert bár nem derül ki a szövegből, hány szobás házról van szó, első ránézésre az jut eszünkbe, milyen egzotikus kis panziót lehetne itt nyitni a Győrbe, esetleg Bécsbe látogatóknak! Illetve ideális helyszín lehetne a birtok rendezvények számára is.

to5

Bármi is lesz a hely sorsa a helynek – megmarad csendes, privát “nyugalom-szigetének”, vagy bekerül a vendéglátás vérkeringésébe -, egy biztos, szúnyogirtóra szükség lehet a környéken.

to2

to3

További csodálatos képek az eladó házról és birtokról az Ingatlanbazár.hu oldalán!