3 nagyon kicsi lakás 3 nagyon szép házban

3 nagyon kicsi lakás 3 nagyon szép házban

Egy 12, egy 15 és egy 28 nm-es kislakást kínálnak, méghozzá nem két fillérért. De hát van, amit meg kell fizetni: ilyen például a környék. Na meg egy jó állapotú ház. Ön venne mini garzont 24,5 millióért?

Budapest, VII. kerület, Nagykörúton kívüli terület Városrész, Rákóczi út, 12 m2, 8.990.000 Ft 

Megvételre kínáljuk a Rákóczi úton, frekventált, de az udvari nézetnek köszönhetően mégis csöndes helyen, kultúrált, tégla építésű polgári házban ezt a lakást.
Közös költsége, valamint rezsije rendkívül alacsony. A szoba galériázásra került, így jelentősen megnövelve a hasznosítható területet.

mini-garzon

Mini-garzon

 

Budapest, VI. kerület, Nagykörúton belüli terület Városrész, Zichy Jenő utca, 15 m2, 9.900.000 Ft

FELÚJÍTANDÓ MINIGARZON Az V. kerület határán, az Arany János utcai metrómegállótól 2 percnyire, a Zichy Jenő utcában. 15 nm-es, teljes felújítást igénylő ingatlan eladó. Ajánlatom olyanoknak szól elsősorban, akik szívesen újítanak fel akár saját részre akár befektetési céllal. Az ingatlan tehermentes.

Mini-garzon

Mini-garzon

Budapest, V. kerület, Belváros Városrész, Veres Pálné utca, 28 m2, 24.500.000 Ft 

Eladó az V. kerületi Veres Pálné utcában, egy felújított állapotú ház földszintjén található, 28 m2-es, konvektoros fűtésű, udvari nézetű, jó állapotú lakás. A belmagasságnak köszönhetően kialakításra került két állógaléria, ami akár két háló szerepét is el tudja látni, így növelve a használható alapterületet. A közös költség 8120 Ft, korlátlan vízfogyasztással. Az ingatlanhoz saját 8 m2-es pince tartozik.

Mini-garzon

Mini-garzon