21 nm-es fővárosi garzon 18,9 millióért…Ön szerint megéri?

21 nm-es fővárosi garzon 18,9 millióért…Ön szerint megéri?

A VI. kerületben a Király utcában csendes, jó állapotú, rendezett lakóközösségű társasházban kínálnak eladásra egy teljes körűen felújított, belső két szintes lakást. Vagy ahogy mások mondani szokták, egy galériás garzont. Lássuk, mit tud az apróság ennyi pénzért!

“Igazi ritkaság! Kiváló közlekedés mellett világos, gépesített, bútorozott, fiataloknak, befektetőknek egyaránt tökéletes választás. A rendkívül alacsony rezsiköltségű, tehermentes ingatlan ára: 18.900.000” szól a lényegre törő hirdetés.

Bár nem derül ki, pontosan hová is esik a Király utcában az ingatlan, annyit tudni lehet, Nagykörúton kívüli területről van szó. Ami tényleg nyugisabb, mint a bulinegyedhez eső szakasz. A Liget közelsége, illetve a Lövölde tértől a zöldövezeti hangulat is vonzó lehet. Arról nem is beszélve, itt tényleg minden karnyújtásnyira van, ráadásul a villamos is jár egész éjjel.

A kérdés már csak az, mire elég 21 nm? Illetve milyen elrendezésben lehet egy minigarzont igazán barátságossá és élhetővé tenni. Korábban mutattunk pár külföldi példát 30 nm alatt, sőt egy extrém, 8 nm-es lakást is bemutattunk. Lássuk tehát a fotókat, mit kaphatunk ma Budapest belvárosában közel 19 millió forintért.

min

min1

min1a

min2

min3

min4

min5

min6

További képek a lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!