15 nm-es lakás a Belvárosban. 17,9 millióért!

15 nm-es lakás a Belvárosban. 17,9 millióért!

Több alkalommal is mutattunk már extrém kicsi ingatlanokat. Bár a 15 nm azért még mindig nagyobb, mint a 8 nm, első hallásra rémisztően aprónak tűnik. Ezt a Vármegyek utcai mini garzont mondjuk valaki nagyon tudatosan fazonírozta. Élhetőnek tűnik 15 nm, ha lakberendező nyúlt hozzá?

Eladó egy luxus felszereltségű bútorozott és gépesített lakás, melynek alapterülete 15 nm és egy 6 nm-es álló galéria. A lakás teljes körű felújítása megtörtént: víz, villany, burkolatok illetve nyílászárók minőségi cseréjével. A közlekedés kiváló. A lakás közvetlen közelében bolt, posta, gyógyszertár és több bankfiók is található.

A lakás rezsije nagyon alacsony, a közös költség : 10 000 Ft. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Rendkívül jó befektetési lehetőség, bérbeadásra tökéletes.”

A megfogalmazás tökéletes, egyértelműen Airbnb és rövidtávú kiadás kapcsán tűnik kényelmesnek a tér. Talán a belsőépítész is ezért varázsolt némi Afrika hangulatot a térbe.

A képek alapján egyébként a lakás tényleg mindent “tud”, amire szükség lehet pár éjszakára és 15 nm-ből ezt kihozni, nem is olyan egyszerű. A kérdés az, a nagyszerű elhelyezkedés ellenére, megéri a befektetés?

15

15a

15b

15c

15d

15e

15f

15g

15h